”Hvis du undgår øjenkontakt med den, du taler med, er du racist” – verdensberømt universitet går helt amok i politisk korrekthed

Google Maps

Oxford University i England er et af verdens mest berømte universiteter. Men nu er den traditionsrige læreanstalt begyndt at stå for det stik modsatte af åndsfrihed og kritisk tænkning.

 

Som andre højere læreanstalter i den vestlige verden, er universitetet blevet hjemsted for en helt ekstrem politisk korrekthed.

 

Man har oprettet en ”Enhed for Lighed og Mangfoldighed”. Den udsender et nyhedsbrev, hvor de studerende i detaljer instrueres i, hvad der er politisk korrekt, og hvad der ikke er det.

 

Nyhedsbrevets detaljerede forskrifter ville være urkomiske, hvis det ikke var, fordi de repræsenterer en uhyggelig intolerance og sindelagskontrol.

 

”Du er ikke genert – du er racist”

Således belærer man de studerende om, at det kan være ”racistisk”, hvis man undgår øjenkontakt til den, man taler med – underforstået: hvis de ikke er hvide briter.

 

Så stakkels generte mennesker, der har svært ved at se meget direkte på andre, kan altså lynhurtigt blive udskreget som racister.

 

Det samme gælder, hvis man spørger en person, der ikke er hvid brite, hvor han eller hun kommer fra. Ren racisme! For deri ligger måske en antydning af, at man ikke anser dem for rigtige briter.

 

Man har selvfølgelig opfundet et fint akademisk begreb for den slags ”racistisk” adfærd. Det kaldes ”mikro-aggressioner” – altså aggressioner i det små.

 

Nyhedsbrevet informerer de studerende om, at sådanne mikro-aggressioner kan være ødelæggende for ’offerets’ mentale helbred.

 

Så det er bare med at se folk fast og lige i øjnene – ellers får man måske ansvaret for frygtelige traumer hos den anden.

Læs også
Racisme mod franskmænd – de kalder os “hvide svin”

 

Ligesom hekseprocesser

Universitetets Enhed for Lighed og Mangfoldighed lader det ikke blive ved forskrifterne. På en del af universitetet bliver de studerende ligefrem opfordret til at melde det til en socialrådgiver, hvis de oplever medstuderende, der lufter ”makro- og mikro-aggressioner”.

 

De studerende skal altså kort sagt stikke hinanden med den konsekvens, at folk bliver hængt ud som racister.

 

Der er en slående lighed med Middelalderens hekseprocesser, hvor ondsindet bagtalelse kunne ødelægge kvinder.

 

Endnu har Oxford University dog ikke indført, at sådanne ”mikro-aggressive racister” skal brændes på bålet.

 

Men der er tale om en uhyggeligt nidkær og intolerant sindelagskontrol, der kan forpeste tilværelse for uskyldige mennesker, der aldrig har været i nærheden af racistiske holdninger.

 

Læs også
”De kalder os hvide svin”

Hvis de anklagede bedyrer, at de intet har med racistiske holdninger at gøre, risikerer de at få beskeden: ” Jo, ubevidst er du det – når du for eksempel ikke ser folk i øjnene.”

 

En bredere strømning

Den rablende og modbydelige politiske korrekthed på Oxford University er led i en bredere strømning:

 

Det bliver mere og mere acceptabelt og udbredt at mistænkeliggøre ganske almindelig menneskelig adfærd og knægte ytringsfriheden.

 

Små forkrøblede sjæle gør sig til dommere over, hvilken adfærd og hvilke ytringer der kan tillades eller ikke tillades. Måske kan de ikke ligefrem få slæbt folk i retten. Men så kan de ødelægge deres gode rygte og spænde ben for, at deres tanker og meninger kommer ud til folk.

 

Den slags er endda særlig udbredt de steder, som burde gå forrest i kampen for åndsfrihed og ytringsfrihed. Såsom universiteter og biblioteker.

 

Åndsformørkelse og censur er på vej frem i vestlige lande.

Læs også
DR og TV2 fortier en af de vigtigste afsløringer i lang tid: Integrationen af indvandrere fungerer overhovedet ikke

 

http://www.dailymail.co.uk/news/article-4433422/Oxford-University-says-avoiding-eye-contact-racist.html

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…