Hvis du kommer kørende på motorvejen og ser denne velklædte mand, så skynd dig at køre videre

Google Maps

I den seneste uges tid har der flere gang stået en velklædt mand langs de østjyske motorveje, og han har forsøgt at vinke bilister ind til siden.

 

Nu advarer Østjyllands Politi mod ham.

 

Hans bil har holdt parkeret ved tilkørsler til motorvejen ved henholdsvis Viborgvej, Randers N sydgående og omfartsvejen ved Grenåvej.

 

Manden er udenlandsk. Når det er lykkedes ham at vinke bilister ind til siden, er han gået i gang med at bede dem om penge, sælge guld eller spørge, om han må se deres kreditkort.

 

Det lyder jo mildt sagt suspekt – og det er det da også. Manden har ikke reelle hensigter, og derfor indskærper Østjyllands Politi, at man skal lade være med at stoppe og tale med ham.

 

Han beskrives som velklædt, og det kan måske være grunden til, at nogle bilister falder for fristelsen til at tage en snak med ham. Hans bil er også nydelig – den beskrives som en nyere personbil i grålig farve.

 

Faktisk er disse typer, der opererer på vejene, meget ofte velklædte, og jævnligt kører de i pæne biler. Men det skal man altså ikke lade sig snyde af.

 

Manden kan noget engelsk og tysk, men det er ikke særlig godt.

 

Men der er altså bestemt ingen grund til at køre så tæt på ham, at han når at åbne munden for at få fingre i penge eller kreditkort eller prakke én falske guldsmykker på.

 

Skynd dig at køre videre.

 

Læs også
Politimand: De kaster for at dræbe – dødsensfarlige sten igen kastet ned på motorvej, så meget ved vi om gerningsmændene
Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…