Her får du mest for pengene i 2017 – billige hoteller, som gæsterne er glade for, i 10 europæiske storbyer

Foto: Trivago

Få inspiration til, hvilke rejsemål du kan udforske i 2017. En undersøgelse foretaget af hotelsøgesiden trivago sammenligner gæsteanmeldelser med hotelpriser. Således får du en oversigt over 10 europæiske storbyer, som tilbyder billige hoteller, der er rost af gæsterne.

 

Destinationerne, som tilbyder mest for pengene, finder du i det østlige Europa. Priserne er som hovedregel lavere i Østeuropa, og service og gæstfrihed bliver ikke ramt.

 

Mostar i Bosnien-Hercegovina indtager førstepladsen på listen. Her kan du bl.a. se den smukke gamle bro, Stari Most, som er optaget på UNESCOs Verdensarvsliste. I Mostar får du et dobbeltværelse for to personer for ca. 320 kr. mens den gennemsnitlige tilfredshed blandt byens hotelgæster ligger på 87,06 %.

 

Andenpladsen indtages af Serbiens næststørste by Novi Sad. Byen er kendt for sin store flotte fæstning, Petrovaradin, der bl.a. huser EXIT festivalen, som i år finder sted fra den 6. til den 9. juli 2017. I Novi Sad får du et dobbeltværelse for to personer for ca. 305 kr. mens den gennemsnitlige gæstetilfredshed ligger på 83,97 %.

 

Tredjepladsen indtages af Veliko Tărnovo i Bulgarien. Byen har tidligere været landets hovedstad og består af en masse små huse, der ligger smukt stablet på byens bakker. I Veliko Tărnovo får du et dobbeltværelse for to personer for ca. 268 kr. mens den gennemsnitlige tilfredshed blandt hotelgæster ligger på 82,63 %. Oversigten nedenfor viser de ti europæiske destinationer, som tilbyder mest værdi for pengene.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

”trivago Best Value Index er udarbejdet for at inspirere rejsende til at finde nye interessante destinationer. trivagos indeks sammenligner priser og anmeldelser fra hoteller over hele verden. Det giver et overblik over rejsemål, som tilbyder skønne hoteller til lave priser. ”

Læs også
Undgå hackerne på sommerferien: Her er 10 gode råd

 

Se hvilke ti destinationer, som tilbyder mest for pengene over hele verden her.

 

PRESSEMEDDELELSE

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…