Hård kritik fra en erfaren politimand: Politiets indsats på udlændingeområdet er alt for svag og uorganiseret


Mange migranter opholder sig illegalt i Danmark. De har ingen ret til at være her.

 

De er kommet illegalt ind i landet, eller også er de blevet her, selv om de skulle være rejst ud – for eksempel fordi deres asylansøgning er blevet afvist.

 

Et skøn fra Rockwool Fondens Forskningsenhed lyder på, at der opholder sig omkring 18.000 af disse illegale migranter i Danmark.

 

TV2 gav for nylig et indblik i denne illegale verden. Her bevæger udlændinge sig frit rundt under de danske myndigheders radar i ’underjordiske’ parallelsamfund. En del begår kriminalitet. Et stort antal udfører sort arbejde.

 

Derudover er der det stadigt voksende antal mennesker, der kommer legalt hertil fra ikke-vestlige, overvejende muslimske lande.

 

Nogle af dem får en opholdstilladelse, som de ikke burde få. En hel del af dem bidrager også til kriminalitet og sort arbejde. Kriminaliteten i centrale grupper af indvandrere er langt højere end blandt danskerne.

 

Politiet er for dårligt rustet

Kort sagt giver både den legale og den illegale tilstrømning til Danmark store problemer med at opretholde lov og orden.

 

En erfaren politimand stiller nu en række kritiske spørgsmål med den underliggende pointe, at politiet er alt for dårligt rustet til at håndtere disse problemer. De bliver ikke prioriteret højt nok.

 

Derfor bliver indsatsen meget svagere og mere uorganiseret, end den burde være.

 

Politimanden optræder her anonymt, men hans identitet er redaktionen bekendt.

Læs også
Skandale: Politimand truede dansk far, der protesterede mod rabiate islamister, men holdt hånden over islamisterne

 

Hans synspunkt er, at en stærkere politiindsats er helt afgørende for at holde bedre styr på, hvem der kommer ind i landet, og hvad de laver her.

 

Efter hans mening skal politiindsatsen placeres centralt i debatten – i stedet for at tage en skæv diskussion om, at man skal anmelde, hvis man ser noget, der ligner sort arbejde i et pizzeria.

 

Den kritiske politimand mener derfor, at man bør stille Justitsministeren, Rigspolitichefen og landets 12 politidirektører 11 spørgsmål. Vi videregiver her disse spørgsmål.

 

Politimandens spørgsmål

Hvilken form for uddannelse på det komplicerede udlændingelovområde eksisterer der i dansk politi?

 

Hvorfor har man afskaffet kurset om udlændingesagers behandling – et kursus, der var tilgængeligt før politireformen fra 2007?

 

Læs også
Indvandringskritisk politiformand fik ikke lov at at tale på universitetet – politisk korrekte angriber ytringsfrihed

Er der oprettet en særlig udlændingekontrolgruppe i politikredsen?

 

Hvor mange politifolk er beskæftiget med udlændinge i politikredsen?

 

Hvor mange politifolk er uddannet på udlændingelovsområdet i politikredsen?

 

Er eller har udlændingespørgsmålet på noget tidspunkt været et fokusområde i politikredsen eller i dansk politi i det hele taget?

 

Er eller har der på noget tidspunkt været måltal for efterforskningen omkring udlændinges kriminalitet, ulovlige ophold og ulovlige arbejde i politikredsen?

 

Hvordan prioriteres kontrollen med Schengen-områdets ydre grænser i lufthavne, havne m.v. i politikredsen?

 

Læs også
SIDSTE NYT 2: Politiet kalder skudangrebet på hundefører for “en form for gal mands værk” – man understreger dog, at man ikke har sikker information om motivet

Hvor mange politifolk er uddannet i at foretage denne kontrol ved de ydre grænser?

 

Er man i politikredsens ledelse og hos Rigspolitiet opmærksom på, at udlændinge har fyldt rigtig meget på politiets døgnrapporter og i den offentlige debat i de seneste 10 år?

 

Har man disponeret og igangsat tiltag i politikredsen i den anledning?

 

Disse 11 spørgsmål stilles af en politimand, der ved, hvad han taler om. Hans bekymring lyser ud af dem.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…