Kriminelle storfamilier med muslimsk baggrund infiltrerer politiet – i Tyskland er der stor bekymring

Colourbox

Den Korte Avis bragte i sidste uge (2.11.17) en artikel om massive problemer med muslimske elever på politiskolen i Berlin.

 

En underviser på skolen blev citeret i Die Welt for at tale om en atmosfære af had, vold og uvilje mod at lære hos disse elever. Underviseren siger:

 

”Jeg er virkelig bange for dem, og det tror jeg også, at andre undervisere er.”

 

Hans konklusion er skræmmende:

 

”Det er ikke kolleger, det er fjenden. Det er fjenden i vores egne rækker.”

 

Sænker kravene for at få flere indvandrere

Nu er der kommet nye oplysninger frem om muslimske indvandrere i tysk politi, og de er endnu mere ildevarslende.

 

Politifolk siger, at kriminelle storfamilier med muslimsk baggrund er begyndt at trænge ind i politiet.

 

Lørdag kunne Berliner Zeitung berette, at politiet i Berlin har en efterforskning kørende i egne rækker. Man har mistanke om, at to medlemmer af arabiske storfamilier målrettet infiltrerer politiet.

 

De kriminelle arabiske storfamilier spiller en dominerende rolle i Berlin med dens stærke muslimske parallelsamfund og dens høje kriminalitet.

 

Muslimers undergravning af politiet er begyndt

Læs også
Tyskland: En “latent følelse af utryghed”

En politimand skriver i et åbent brev, at de arabiske storfamiliers undergravning af politiet allerede er begyndt. “Spørgsmålet er kun, hvornår det første skud vil falde mellem rivaliserende kriminelle klaner inden for politiet.”

 

Berlin-formanden for fagforeningen Deutsche Polizeigewerkschaft, Bodo Pfalzgraf, siger ligefrem til BILD am SONNTAG:

 

“Vi kan desværre dårligt forhindre, at kriminelle storfamilier bevidst holder nogle af deres medlemmer straffri, så de kan sluses ind i politiet.”

 

Det ligner jo et amerikansk gangstervælde, men her altså med muslimske forbrydere, der vokser sig stadig stærkere. Et parallelsamfund inden for politiet.

 

Sænker faglige krav af hensyn til muslimer

Die Welt, der leverede skyts til den første artikel i Den Korte Avis, kommer også med nye, fortrolige oplysninger. Ikke mindst om politiskolen i Berlin.

 

Man peger blandt andet på, at politiskolens ledelse bevidst har sænket de faglige krav, så flere af Berlins mange muslimske indvandrere kan bestå.

Læs også
Bliver en vis Annegret Kramp-Karrenbauer – også kaldt AKK – Tysklands næste kansler?

 

Der tales sågar om eksaminatorer, der har forladt prøvelokalet, så eleverne kan snakke sammen om, hvad de rigtige svar på spørgsmålene er. Man vil være sikker på, at mange kommer igennem.

 

Holder hånden over familien

Die Welt tager også fat på problemerne med muslimske politifolks familiebånd.

 

Ifølge avisen oplever tyske politifolk gang på gang, at elever med indvandrerbaggrund uden omsvøb erklærer, at de vil holde hånden over deres slægtninge, hvis de får problemer med loven.

 

Der kan være for eksempel være tale om at klare ærterne for et familiemedlem, der har begået en trafikforseelse.

 

Men det kan også være noget langt større, hvor politifolk fungerer som informanter og hjælpere for kriminelle slægtninge fra de arabiske storfamilier.

 

Læs også
Afrikaner fik afvist sin asylansøgning, men han blev ikke udvist – det fik frygtelige konsekvenser for en 9-årig pige

Hælervarer og falske p-tilladelser

Samtidig berettes der om, at der foran politiskolen åbenlyst sælges hælervarer og falske parkeringstilladelser til brug for betjente.

 

Disse parkeringstilladelser gør det muligt at parkere på alle politiets områder. ”En eklatant sikkerhedsrisiko,” lyder kommentaren.

 

Udover risikoen for kriminel infiltrering af politiet, skaber grupper af indvandrere et almindeligt forfald inden for politiets rækker.

 

En politimand med 15 år i tjenesten, der har været på videreuddannelse på politiskolen i Berlin, siger til BILD am SONNTAG:

 

“I mange klasseværelser lå der affald og snavs, nogle elever havde fødderne oppe på bordet. Grupper af elever talte udelukkende tyrkisk eller arabisk med hinanden. Jeg havde ikke følelsen af at være på et sted, hvor man uddanner politifolk.”

 

Der er åbenbart slet ikke styr på, hvad der sker, i takt med at stadig flere muslimske indvandrere kommer ind i politiet. Særlig slemt er det i landets hovedstad Berlin.

Læs også
Syrer dræber mand med sværd på åben gade – Tyskland i chok over drabsbølge med indvandrere som gerningsmænd

 

https://www.welt.de/politik/deutschland/article170317122/Jetzt-sprechen-Berliner-Polizeischueler-ueber-die-Skandal-Akademie.html

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…