God røv uden træning: Padded panties giver dine baller et øjeblikkeligt løft

Ville du ønske, at du havde en rundere og fastere bagdel som på billedet? Padded panties er din løsning til et øjeblikkeligt løft.

 

Det er svært at leve op til de kropsidealer, der i øjeblikket fremstilles på de sociale medier gennem store ikoner såsom Kim Kardashian. For mange kvinder kan det have negativ indflydelse på selvtilliden og føre til et brændende ønske om at opnå et urealistisk kropsideal.

 

Den britiske producent, MaxMedix, afslører nu en splinterny metode til at få en perfekt numse uden at skulle ændre på kosten og uden at skulle bruge mange timer i træningscenteret.

 

Padded panties giver dine baller et øjeblikkeligt løft, der får din bagdel til at se perfekt ud i ethvert par jeans. Formålet er, at skabe en løsning til de mange kvinder som ikke har overskuddet eller energien til at opnå den krop som de så brændende ønsker sig. Køb Padded panties her.

 

Hvad er Padded panties?

Padded panties er bekvemme trusser med indhold af vattering, så numsen fremstår både rundere og fastere i ethvert par bukser. De kan benyttes i alle aldre og er diskrete at bære, så der ikke er nogen som finder ud af, at du har dem på.

 

De findes i farverne sort og beige, og i størrelserne small, medium og large. Materialerne der benyttes er 80% nylon, 15% spandex og 5% bomuld. Grundet sammensætningen er de også meget elastiske, så de tilpasser sig enhver kropsform.

Køb Padded panties her.

 

Officiel forhandler i Danmark

I samarbejde med shytobuy.dk er Padded panties netop blevet lanceret i Danmark, så de danske forbrugere nu også har mulighed for at opnå en rundere og fastere bagdel på en naturlig, hurtig og sikker måde.

 

Shytobuy.dk er en anerkendt forhandler af naturlige produkter med speciale i krop og skønhed. Med deres store sortiment, har de hjulpet danskerne med deres pinlige problemer siden 2003.

Køb Padded panties her.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…