Gigantisk dansktopbrag i Jyske Bank Boxen

Den folkelige underholdning kan ikke slås ihjel, hvis man spørger familien Danmark. Selv om DR og de andre landsdækkende radioer ikke bruger mange minutter på dansktopmusik, er der stadig en stor fanskare, som holder godt fast i genren.

 

Det var årets Dansktop Prisen 2017, lørdag den 25. marts, i Jyske Bank Boxen i Herning et godt eksempel på. Her blev dansktoppens kunstnere og helt nye, lovende talenter hyldet ved et storslået show i en udsolgt Jyske Bank Boxen – men også på danskernes TV- skærme over hele landet, TV Midtvest i samarbejde med Familie Journalen og de andre TV 2-regioner sender årets store Dansktop brag landsdækkende. Her var også en række af Danmarks mest folkekære sangere som modtog årets dansktoppriser.

 

Jeg er derfor glad for at nogle medier hylder Dansktoppen og giver den anerkendelse, som den fortjener, idet TV 2- regionerne og Familie Journal i høj grad henvender sig til det samme populær-musikglade publikum. Vi skal være stolte af vores musikalske kulturarv i Danmark – og det glæder mig.

 

Derfor er det en kæmpe fornøjelse at hylde alle vores elskede dansktop-kunstnere og kåre helt nye, lovende talenter og møde et publikum, der må overgive sig, når Dansktoppens ukronede konger og dronninger, synger sig gennem en kavalkade af nutidens og fortidens hits. Værterne på scenen var i år Keld Heick, Annette Kokholm og Thomas Evers Poulsen, der guide både publikum i salen og folk hjemme bag skærmen sikkert igennem den store festaften.

 

Gæsterne i Jyske Bank Boxen blev underholdt af årets internationale schlagerkonge, Hansi Hinterseer, samt Birthe Kjær, Kandis, Peter Belli, Kim Schwartz & Vennerne, Fede Finn & Funny Boyz og Humørekspressen.

 

Dansktopbranchen blev for anden gang hyldet ved årets Dansktop Prisen. Kirsten Siggaard og Dario Campeotto vandt priserne som henholdsvis Årets Kvindelige og Årets Mandlige Dansktop Solist, mens Kandis blev Årets Dansktop Gruppe og løb med prisen for Årets Dansktop Album. Aftenens Ærespris gik til Birthe Kjær. Gry Meilstrup vandt Årets Dansktop Hit med ”Kom og kys mig. Årets Dansktop Koncertnavn blev Birthe Kjær.

 

 

 

 

 

 

 

 

Læs også
Video: Vera Lynn holdt modet oppe hos sodaterne under Anden Verdenskrig – hør hende synge: “We will meet again”

 

 

 

 

 

 

 

 

Vinderen af sidste års Talentpris, Dansvingerne, vandt Familie Journals Læserpris og Birthe Kjær vandt Familie Journals Ærespris. Vinderen af Dansktop Prisen 2017 blev Michael Korup Sørensen/mentor Johnny Hansen, med sangen: ”Jeg gir alt hvad jeg har”..

 

 

Læs også
Så du ‘Mercur’ på TV2 i går? – Her er den rigtige Anita Lindblom med “Sånt är livet”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Læs også
Video: Så du ‘Mercur’ på TV2 i går? – her er de fantastiske ‘Swe-Danes’

 

Tonny Poulsen fra Ganløse, skriver således til mig: ”Det var et flot arrangement, men vi blev sure over, at TV2 ikke viser det på deres hovedkanaler, men det er jo kun dansktop”. Familie Journal har netop her bevist, at Dansktoppen er ved at få sin storhedstid igen.

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…