Forbud mod at bære ideologiske symboler på sygehuse er rettidig omhu

Modelfoto/arkiv/You Tube

Som medlem af regionsrådet i Syddanmark har jeg foreslået et forbud mod, at patientnært personale på regionens sygehuse bærer idiologiske symboler.

 

Jeg er selv læge og kunne aldrig drømme om at bære en LIBAREAL ALLIANCE badge, når jeg f.eks køre lægevagt. I Danmark har vi tradition for IKKE at bære idiologiske symboler, når vi er på arbejde.

 

Muslimer har en anden tradition og sådan et det, men i fremtiden må man forvente, at den skik vil brede sig til andre ideologer. Jeg frygter, at nogle læger vil bære badge “imod fri abort”,  eller personer der tror på ” Det flyvende spagetti monster” ønsker at bære dørslag på hovedet.

 

I forbindelse med USA’s valg, blev vi igen mindet om eksistensen af Ku Klux Klan, hvad med deres idiologiske hovedbeklædning?

 

Patienter på landets sygehuse bør være I Centrum og skal ikke, i en svær situation, forholde sig til et personale, som flasher deres ideologi.  Med andre ord ønsker jeg en uniformkodex.

 

Hvad de ansatte bære af idiologiske symboler i administration eller i vaskeriet eller i deres fritid vil jeg ikke blande mig i.
Marianne Mørk Mathiesen, Folketingskandidat for Liberal Alliance, Medlem af Regionsrådet Syddanmark, Læge

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…