For anden aften i træk blev der kæmpet i Københavns gader – sort Mercedes med skudhuller ræsede til hospital

Colourbox

Tirsdag aften ved 21-tiden blev der skudt på gaden i Københavns Nordvestkvarter. Bagefter fandt politiet patronhylstre på Emdrupvej og i Frederiksborggade.

 

Efter skyderiet ræsede en sort Mercedes til Herlev Hospital med en bagrude, der var ødelagt af skudhuller. Et ukendt antal personer kom til behandling på hospitalet. Deres tilstand kendes endnu ikke.

 

En hverdagsaften i København i oktober 2017. Byen får et stadig mere ’spændende’ gadeliv, hvor voldsmænd hærger, mens fredelige borgere skal forsøge at holde sig ude af kugleregnen.

 

Politiet vil endnu ikke sige, om skyderiet skal ses som en del af den verserende bandekonflikt. Men noget kunne tyde på, at det er tilfældet.

 

Mandag aften blev et medlem af banden Brothas tæsket og stukket med kniv af en gruppe mænd på Tagensvej også i det nordvestlige København.

 

Politiet mente, at dette opgør havde rod i bandekonflikten.

 

Man skabte en katastrofe

Trods stor politiindsats bliver bandekonflikten ved med at blusse op.

 

Der var engang, hvor danskerne var stolte af, at man kunne færdes frit og fredeligt i alle dele af landets hovedstad.

 

Den tid er forbi. Årsagen er ikke til at tage fejl af:

 

Den ligger i, sat nogle politikere ønskede at påtvinge den danske befolkning en stor indvandring af mennesker fra helt andre kulturer med en langt stærkere voldstradition.

Læs også
Ikke-vestlig indvandring har fået voldskultur til at brede sig – nyt blodigt skyderi viser, hvorfor danskerne har fået nok

 

Det ville blive en ’berigelse’ for Danmark, mente de naive og uvidende politikere fra venstrefløjen, over De Radikale til Socialdemokratiet dengang.

 

Nu ser flere og flere danskere og nogle politikere i øjnene, hvor katastrofal en fejltagelse man begik.

 

Men nu ruller katastrofen ubønhørligt. I områder af København kan man pludselig høre kugler pifte om ørerne på én. 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…