Dramatisk video: Udenlandske kriminelle bliver mere hæmningsløse: To mænd kidnapper og tæver butiksdetektiv

To udenlandske mænd gik ind i Føtex i Rødovre Centrum – som man ser på den første video. Her fyldte de en indkøbskurv med dyre varer. Derefter gik de uden at betale.

 

De gik hen over parkeringspladsen til deres bil. Men butiksdetektiven havde opdaget dem og optog forfølgelsen i vild fart ud af Føtex og henover parkeringspladsen – det kan man se på den anden video.

 

De to udenlandske mænd havde netop sat sig ind i en sort Peugeot med stjålen nummerplader, da detektiven nåede frem til dem.

 

Han åbner døren. Men i stedet for at stå ud af bilen, gør de to udenlandske mænd noget meget dramatisk.

 

De trækker detektiven ind i bilen, og samtidig bakker de.

 

Derefter kørte de afsted med detektiven, som blev udsat for flere spark.

 

Butiksdetektiven blev kort efter sluppet fri på Højnæsvej og gerningsmændene kørte videre.

 

– Der er tale om en forbrydelse, som udvikler sig ganske voldsomt undervejs og hvor vi håber at offentligheden kan hjælpe os med at finde de to gerningsmænd på baggrund af overvågningsbillederne, siger politikommissær Henrik Hougaard.

 

Gerningsmand A beskrives som værende:

Mand, 20-25 år, ca. 175 cm., kraftig af bygning, udenlands af udseende, kraftigt rundt ansigt. Iført hættetrøje, hvid t-shirt, mørke bukser, samt mørk kasket.

Gerningsmand B beskrives som værende:

Mand, 20-25 år, ca. 185 cm., spinkel af bygning, udenlands af udseende. Iført, mørk jakke-/trøje, lyse shorts samt sort hue.

Politirapport fra Vestegnens Politi. Her er der to videoer. Den ene viser de to efterlyste udlændinge gå ind i Føtex. Den anden viser dramatikken på parkeringspladsen:

http://www.mynewsdesk.com/dk/vestegnenspoliti/pressreleases/politiet-efterlyser-to-maend-for-butikstyveri-vold-og-frihedsberoevelse-i-roedovre-2138638

 

 

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…