Mellemøstlig mand ville have penge af 56-årig kvinde – da hun sagde nej, fik hun knytnæve lige i ansigtet

Fyns Politi har lørdag morgen modtaget 2 anmeldelser om forsøg på gaderøverier i Odense midtby:

 

En 56-årig kvinde blev kl. ca. 0630 antastet af en yngre mand på Flakhaven. Manden forlangte, at hun udleverede 500 kr. Det var kvinden ikke interesseret i, og blev herefter tildelt et knytnæveslag i ansigtet. Gerningsmanden løb fra stedet i retning mod Eventyrhaven.

 

Kvinden har beskrevet gerningsmanden som : Mand, mellemøstlig af udseende, 20-26 år, ca. 160 cm høj, alm. af bygn., store mørke øjne, kort sort hår, iført mørk jakke, muligvis stribet hættetrøje.

 

Røveri igen

En 20-årig mand henvendte sig kl. ca. 0710 til en politipatrulje på Albani Torv, og oplyste, at han netop nu var blevet forsøgt røvet af en gerningsmand, der havde truet ham med en kniv til at hæve 500 kr. i en hæveautomat. Offeret havde imidlertid fået øje på politiet og var stukket af. Gerningsmanden, der stadig var inden for synsvidde forsøgte at løbe fra stedet. Patruljen satte efter ham og kunne kort tid efter foretage en anholdelse i nærheden.

 

Den anholdte er en 20-årig mand. Han blev ved anholdelsen fundet i besiddelse af 2 x 500 kr, hvorfor politiet mistænker, at han kan være gerningsmand til flere gaderøverier, som Fyns Politi endnu ikke har fået kendskab til. 

 

Fyns Politi er i forhold til de konkrete sager, men selvfølgelig også i al almindelighed meget interesseret i at høre fra borgere, der har været udsat for gaderøveri eller for forsøg på gaderøveri. Henvendelser til Fyns Politi kan ske på 114.      

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…