Denne mand er sigtet for brutal voldtægt – han er udlænding og skal afhøres med tolk, som skatteyderne skal betale

Foto:Politiet

Mandag 29. november 2017 anholdt en 35-årig mand i lokalområdet i Glamsbjerg. Manden er identisk med den mand, politiet efterlyste tirsdag i forbindelse med en voldtægt i Glamsbjerg den 7. oktober.

 

Den 35-årige mand, der ikke taler dansk, er sigtet for voldtægt begået mod en 33-årig kvinde bag restaurant ‘Hjørnet’ på Teglværksvej. Da den sigtede skal afhøres med tolk, har han endnu ikke taget stilling til sigtelsen mod ham.

 

Fyns Politi vil gerne takke både borgere og medier for deres hjælp i forbindelse med efterlysningen.

 

Fyns Politi beder offentligheden om hjælp til at finde den formodede gerningsmand til en voldtægt begået mod en 33-årig kvinde i Glamsbjerg den 7. oktober.

 

Voldtægten fandt sted mellem klokken 23:00 og 23:50 på en bænk bag restaurant ’Hjørnet’ på Teglværksvej 15 i Glamsbjerg.

 

Kvinden havde forinden mødt manden på restaurant ’Hjørnet’. Her henvendte han sig til hende og spurgte, om hun ville med udenfor og ryge en cigaret og drikke en øl. Da de kom udenfor forøvede manden fuldbyrdet voldtægt mod kvinden. Bagefter gik kvinden til sit hjem og ringede til politiet.

 

Manden beskrives som 25-40 år , slank med kort lyst hår. Han talte engelsk med hende, men er muligvis fra Østeuropa. Han er ryger.

 

Han var iklædt sort/blå dunjakke med hvid lynlås og hætte, blå cowboybukser og kondisko – det samme tøj, som fremgår af billedet.

 

Fyns Politi vil gerne i forbindelse med personer, som har kendskab til manden.

 

Henvendelser i sagen kan ske til Fyns Politi på telefon 114.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…