En kvinde trådte ud ad døren til et toilet ved en station, så gik en 13-årig dreng til angreb på hende med en kniv – hun kæmpede for sit liv

Go

 

Kort efter middag fredag gik en 59-årig kvinde ind på toilettet på den gamle stationsplads i Bogense, hvor der nu er rutebilstation. Da kvinden befandt sig i en af toiletbåsene, buldrede det pludselig på døren.

 

Hun åbnede døren og fik et chok.

 

Udenfor stod en dreng med hævet kniv. Han begyndte at stikke hende. De to kendte ikke hinanden, og der var ifølge politiet ingen kommunikation mellem dem.

 

Kvinden kæmpede hårdt imod – hendes liv kunne være truet. Hun fik afværget de værste skader og var så i stand til at overmande drengen og presse ham ind i toiletbåsen, så han ikke kunne komme ud. Hun holdt døren lukket, indtil politiet kom.

 

Den 59-årige kvinde slap med snitsår.

 

Meningsløst

Vagtchef Thomas Bentsen fra Fyns Politi siger: ”Vi ved endnu ikke, hvad der fik drengen til at stikke kvinden. Det forekommer komplet meningsløst.”

 

Politiet har afhørt drengen under tilstedeværelse af de sociale myndigheder. Kommunen skal tage stilling til, hvad der skal ske med ham, da han er mindreårig.

 

Ifølge Fyns Politi var der ved anholdelsen umiddelbart intet, der tydede på, at drengen var påvirket af alkohol eller stoffer.

 

Der foreligger fredag eftermiddag ingen oplysninger om den 13-åriges baggrund, der kunne være med til at kaste lys over det mystiske overfald. Hverken hans familiære, sociale eller etniske baggrund er kendt.

 

Læs også
Han sad i sin bil midt i Aarhus – pludselig sprang en fremmed mand ind og trak en kniv

Utryghed

Men uhyggeligt var angrebet i hvert fald, selvfølgelig ikke mindst for det kvindelige offer.

 

Hun kan takke sin egen hurtige reaktion og kampånd for, at det ikke endte meget værre. Godt gået.

 

Rent statistisk er det nok ikke sandsynligt, at et sådant overfald sker særlig ofte. Men der er grænser for, hvad man kan bruge statistikken til.

 

Efter sådan et angreb vil mange mennesker føle en særlig vagtsomhed, når bare de skal på toilettet på en station.

 

Offeret er ikke kun den 59-årige kvinde. Offeret er også den almindelige tryghed.

 

http://www.fyens.dk/nordfyn/Overfaldet-paa-toilet-Dreng-stak-59-aarig-kvinde-i-Bogense/artikel/3122414

Læs også
Han truede ung kvinde og krævede hendes mobil – men det kom han til at fortryde bitterligt

 

http://www.tv2fyn.dk/artikel/umotiveret-knivstikkeri-13-aarig-stikker-aeldre-dame

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…