Dommedag nu i Algeriet?

Boualem Sansal/ You Tube

Den algierske forfatter Boualem Sansals essays og romaner er blevet oversat til mange sprog, tre af dem på dansk.  Han er en ivrig, ironisk men sober kritiker af det algierske diktatur såvel som islams totalitære herredømme.

 

Alverdens main stream medier omtaler ham gerne. Han har modtaget utallige priser bl. a. Freiheits Preis i Tyskland og Grand Prix de l´Académie francaise i Paris. I hans roman Tyskerens landsby beskriver han islams tætte forhold til nazismen – nazislamismen.

 

Men støtter han forudsigelsen af en snarlig islamisk revolution i Algeriet?

 

Han har holdt utallige foredrag, er ofte blevet interviewet. Han holdt et for den agtværdige Fondation Varenne i Paris den 13. december 2016 i forbindelse med dens årlig journalistisk prisuddeling. Han advarer os med det samme: ”mine ord […] er ikke politisk korrekte”.

 

I kommer til at høre om det!

”Ingen kan bedre end en algerisk borger forstå hvad I oplever, hvad I føler”, siger han til sit franske publikum. Algeriet har lidt under islamismen i tyve år.

 

Hører det så til fortiden? Slet ikke. Vistnok er terrorismen en del af islamismen, den er bare ikke den vigtigste, der er mange andre som er vigtigere.

 

Terrorismen har som mål at knække modstand. Islamismen starter først sit værk efter at terror har tromlet befolkningen ned: den er parat til at bøje sig for alt, endda med ildhu, ydmyghed og taknemmelighed.

 

Så langt er vi i Algeriet. Det går godt. ”Islamisterne arbejder ligesom i en fabrik, de kontrollerer alt, de overvåger alt, ingen vej tilbage. Et par justeringer til, og vi får en perfekt islamisk republik […]”. Islamismen har vundet. ”I kommer til at høre om det”.

 

Frankrigs venner i Algeriet følger udviklingen med bekymring, de er endda desperate: De ser, at Frankrig ikke er i stand til at forholde sig til islamismen, sige tingene, som de er. ”Imens har den islamistiske kvælerslange god tid til at sno sig, den vil kvæle Frankrig for alvor. Frankrig er så gode venner med Golfens store sheiker! Det er dem, som har født og dresseret boa-kvælerslangen […]”.

 

Djihad er ikke krig

Læs også
Fire fingre i vejret signalerer, hvor alvorlig en situation masseindvandringen har bragt os i

Frankrigs venner i Algeriet er også ”bekymrede, når de ser at frihedernes Frankrig henfalder til maccarthysme. Hvad sker, for søren, ingen kan længere tale om visse emner tilknyttet SAGEN uden at bliver slæbt i retten og få en alvorlig dom. Man klarer det endnu med bøder, betinget dom, […] men det varer ikke længe før shariaen bliver indført”.

 

”Hverken Frankrig eller Europa er i stand til planlægge den eneste kamp man kan føre mod djihad: en contra-djihad. Djihad er ikke krig, det er tusinde små omvæltninger i tusind forskellige områder, gennemført uden begrænsninger […]”. Salamimetoden.

 

Boualem Sansal tror dog at der er håb, men ikke betingelsesløst: det gælder at genfinde udtryksfriheden, at bruge den uden forbehold. Og glem ikke de ”nyttige idioter, de politisk korrekte! ”

 

Sagen

I sammenligning med islam er islamismen, ”med sin miserable sharia, med sine sløve sabler”, ingenting, den er ingenting, den kunne fejes væk uden besvær.

 

Islam? Sagen er udover vores begrebsverden, vi bevæger os i det urørlige, Allah, Mohammed, Koran, Kalifat, Oumma, enden på hele verdens kætteri og vantro.

 

Og ved en anden lejligheden (et interview med Le Figaro): ”I dag har vi den globaliserede islam, de Muslimske Brødres islam, wahhabismens islam, CIAs islam, selvmords islam… ”

Læs også
Afsløret på TV: Imam i moské vil ikke give hånd til dansk mand – “det er fordi, han mener, at jeg er vantro”

 

Islam er sagen. Algeriet går et nyt forår i møde. I morgen for eksempel.

 

 

 

 

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…