Det er svært at køre ordentligt bil, når ens medpassager sidder og stikker én i maven med en kniv

Colourbox

To mænd, den ene 20 år og den anden 25 år, kørte rundt i en bil i Albertslund tirsdag aften. Der foreligger ikke noget om de to mænds baggrund, så den kan man kun gætte sig til.

 

De kom åbenbart op at skændes. I hvert fald stak den 25-årige passager den 20-årige fører af bilen to gange i maven.

 

Det oplyser vagtchef Brian Holm hos Københavns Vestegns Politi til TV2 Lorry.

 

Denne lidt specielle måde at køre på endte med, at bilen forulykkede i et kryds. Det er nu engang svært at køre ordentligt bil, når ens medpassager sidder og stikker én med en kniv i maven.

 

Da bilen ikke kunne køre videre, forsøgte knivstikkeren at flygte fra stedet. Men det slap han lige så dårligt fra.

 

Der var sådan set ikke nogen, der forfulgte ham. Alligevel gik der tilsyneladende panik i ham. Han forsøgte at springe over et hegn, men han faldt … og brækkede benet. Han havde i det hele taget ikke nogen stor aften, må man sige.

 

Nogle mennesker fandt ham liggende på jorden.

 

Kan have været i livsfare

Man kan måske gine lidt ad det kiksede forløb. Men det var nu alvorligt nok.

 

Det 20-årige offer for knivstikkeriet måtte bringes til Rigshospitalets Traumecenter, hvor han blev opereret for de to knivstik. Ifølge lægerne kan man ikke udelukke, at han har været i livsfare, siger vagtchef Brian Holm. Men efter operationen drev faren over.

 

To efterforskere har arbejdet på sagen siden natten til onsdag. Man vil gerne afhøre offeret, men det har endnu ikke været muligt.

Læs også
13-årig dreng anholdt for at stikke 14-årig ned på åben gade

 

Gerningsmanden har erkendt, at han har stukket bilens fører med kniv. Men han har ikke forklaret, hvorfor han gjorde det.

 

Han har heller ikke fortalt politiet, hvad han havde forestillet sig ved at stikke sin kniv i den mand, der sad bag rattet, mens bilen var i fart.

 

Det synes i det hele taget ikke at have været den helt store tankeaktivitet, der har præget dette forløb tirsdag aften i Albertslund.

 

http://www.tv2lorry.dk/artikel/20-aarig-mand-forulykker-i-bil-efter-knivstikkeri

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…