Aarhusianer læssede 18,5 tons appelsiner på lastbil i Spanien, men i Danmark vidste betjentene noget, som afslørede ham

Colourbox

Når man er en berygtet hashsmugler i den tunge ende skal man være ikke så lidt opfindsom, hvis man ønsker at smugle et halvt tons hash ind i Danmark.

 

Det har en 37-årig mand fra Aarhus måttet erkende. En erkendelse, der gav ham syv års fængsel ved Retten i Aarhus for indsmugling af et halvt tons hash plus en lang række andre forhold.

 

Metoden skulle ellers være god nok. Aarhusianeren fik læsset 18,5 tons appelsiner på en lastbil i Spanien som kamuflage for et halvt tons hash, skriver BT.

 

Men glemte blot, at politiet havde god grund til at have ham i kikkerten, og hash’en blev afsløret, da politiet stoppede lastbilen ved Herfølge på Midtsjælland og gennemgik lasten.

 

En af de tunge drenge inden for hashhandel

Den 37-årige aarhusianer fik for nogle år siden en dom på fem år i en anden stor hashsag, og er også dømt for ulovlig våbenbesiddelse af blandt andet en revolver og en M 95 riffel med skarpe patroner.

 

Politiet har siden haft ham under overvågning og efter ransagninger på flere adresser fandt politiet blandt andet i den dømtes hjem regnskaber over leverancer og en seddel med navne på kontakter gemt i et bloklys.

 

I retten erkendte den 37-årige indsmugling af yderligere ét tons hash, som blev fordelt til kontakter i Norge, Sverige og Danmark, skriver BT

 

Det indbragt ham en fortjeneste på 3,4 millioner kroner, og af dem har politiet fundet 1,9 millioner i kontanter, som nu er konfiskeret.

 

Den 37-årige modtog dommen.

 

Efterspil ved Retten i Roskilde

Læs også
Et tip førte politiet til Bilkas parkeringsplads i Slagelse – her fandt de noget, politiet ikke ser hver dag

Selvom sagen nu er slut for den 36-årige aarhusianer, kommer der ifølge BT alligevel et efterspil ved Retten i Roskilde.

 

Her er en mand og en kvinde fra Herfølge tiltalt for at have assisteret den 37-årige. Således skal manden have forsynet den 37-åriges kunder rund om i Europa med 30 Blackberry-telefoner og desuden fungeret som kurér.

 

Du kan læse hele historien i BT her:

http://www.bt.dk/krimi/mand-stoppet-med-appelsiner-ved-herfoelge-faar-syv-aars-faengsel-efter-betjentene

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…