Dagbladet Politiken, politiserende embedsmænd og røde politikere kæmper for at få ram på Inger Støjberg og den stramme udlændingepolitik

Integrationsminister Inger Støjberg har arbejdet ihærdigt for at gøre det sværere for muslimske mænd at være gift med små piger i Danmark.

 

En koalition bestående af Politiken, politiserende embedsmænd og røde politikere har arbejdet ihærdigt for at gøre det lettere for muslimske mænd at være gift med små piger i Danmark.

 

De fører en regulær kampagne mod Støjberg i sagen om barnebrude.

 

Disse kræfter vil bedyre, at deres ærinde udelukkende er at gå i rette med en minister, der ifølge dem har overtrådt internationale konventioner og dansk lov.

 

Men de har på ingen måde beklaget, at de dermed reelt bakker op om lettere adgang til barnebrude. Tværtimod har de med en påfaldende iver mistænkeliggjort Støjbergs intentioner.

 

Rød alliance med islamiske mørkemænd

Det er ikke noget nyt fænomen, at røde kræfter i Danmark og udlandet går sammen med islamiske mørkemænd.

 

Andre aktuelle eksempler er den kønsopdelte svømning og retten til at bære burka i det offentlige rum. For ikke at tale om arbejdet for en langt større indvandring fra den muslimske verden.

 

Politiken og de røde partier synes at have det fint med, at Danmark bliver stadig mere muslimsk. Og de henter god støtte til dette fra politisk korrekte embedsmænd.

 

Politiserende embedsmænd

De nuværende angreb mod Støjberg går langt ud over den konkrete sag om barnebrude og konventioner.

 

Læs også
Inger Støjberg vraget – både Venstre og Socialdemokratiet glider nu væk fra den stramme udlændingepolitik

De er et forsøg på at bringe integrationsministeren til fald og derved ramme den stramme udlændingepolitik i det hele taget.

 

Politiken har kørt kampagne på, at Støjberg bevidst søgte at gennemtvinge et ulovligt generelt forbud mod barnebrude.

 

Ifølge konventionerne og dansk lov skal disse ægteskaber vurderes konkret fra sag til sag.

 

Støjberg siger, at hun har gjort det klart, at dansk lov og konventioner skal overholdes.

 

Men anonyme embedsmænd i Støjbergs eget ministerium og Udlændingestyrelsen fodrer avisen med påstande, der skal undergrave Støjbergs forklaringer.

 

Ser stort på dokumentation

Disse embedsmænd smider stadig flere hæmninger i kampen mod Støjberg. De går længere og længere i at referere fra interne møder. Og de ser mere og mere stort på dokumentation for deres påstande.

Læs også
Socialdemokratiet risikerer at blive trukket ned af Politikens venstreekstreme hadpropaganda

 

De pågældende sender simpelt hen Politiken i byen med den besked, at de har en anden opfattelse af et internt møde end Støjberg. Seneste eksempel er fra i dag, torsdag.

 

Der er ikke noget fældende bevis. Ellers havde man nok leveret det. Men det hele kan bidrage til at mistænkeliggøre ministeren og hendes politik.

 

Dermed sættes nye standarder for, hvor langt visse embedsmænd kan gå i retning af politisering og illoyalitet mod deres minister.

 

Hellige krigere

Formentlig er det ikke noget personligt. De ser snarere sig selv som hellige krigere i kampen mod den stramme udlændingepolitik.

 

Alt synes at vige for én tanke, ja nærmest en besættelse:

 

Læs også
Færre og færre gider læse de store gamle aviser – alligevel tvinges vi til at betale til dem

Nu må hun ikke slippe af krogen! Hun skal væk, og den stramme udlændingepolitik skal rammes.

 

Enhedslisten, SF, Alternativet og De Radikale er helt enige.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…