Befolkningen kan godt se problemet med romaers aggressive tiggeri – men problemet eksisterer slet ikke i de politisk korrekte mediers fantasiverden

Arkivfoto: Romaer sover på gaden i Malmø i Sverige (YouTube)

Grupper af romaer har skabt problemer, specielt i København.

 

De slår sig ned på steder, hvor det generer de almindelige aktiviteter i gaderne. Nogle af dem laver uhumske lejre. Nogle besørger ligefrem på åben gade. Nogle begår tyverier.

 

Og nogle tigger på en meget pågående og aggressiv facon.

 

Det sidste forsøger et bredt flertal i Folketinget nu at sætte en stopper for med en ny lov. Bag loven står regeringen, Socialdemokratiet og Dansk Folkeparti.

 

Formålet med loven er at ramme ”utryghedsskabende tiggeri”. Altså tiggeri, der kan virke ubehageligt, fordi man maser sig ind på folk.

 

Det står klart, at anledningen til loven først og fremmest er de særlige problemer med romaer.

 

De politisk korrekte vil ikke tale om romaer

De fleste danskere er godt klar over, at disse problemer eksisterer. Men de politisk korrekte kræfter forsøger at lade, som om det ikke er tilfældet.

 

De lever nemlig ikke i virkelighedens verden. De lever i deres egen fantasiverden, hvor det først og fremmest drejer sig om at have de rigtige meninger.

 

Det præger i høj grad dækningen af den ny lov i de medier, der er gennemsyret af politisk korrekthed.

 

Her laver man alle mulige krumspring for at undgå at tale om romaer.

Læs også
Utrygheden er steget på Indre Nørrebro og på Vesterbro

 

I stedet for at bruge det normale ord ”romaer” har flere store medier således forsøgt at bruge helt udvandede ord som ”udlændinge” eller ”østeuropæere”.

 

Som om det var polske håndværkere, der besørgede på pladsen ved Trinitatis Kirke i København!

 

Falske nyheder

Den politiske korrekthed slog også igennem i onsdagens første omtaler af den nye lov.

 

Både Berlingske (b.dk), DR (dr.dk) og TV2 (tv2lorry.dk) gav et misvisende billede af, hvad loven går ud på.

 

Overskriften hos Berlingske lød således: ”Nu giver det to ugers fængsel at tigge.” De andre har lignende overskrifter. Men det er falske nyheder.

 

Læs også
Mette Frederiksen begår vælgerbedrag med forslag om tidlig pension – og medierne hjælper hende til det

Loven drejer sig ikke om tiggeri i bred almindelighed. Den drejer sig om utryghedsskabende tiggeri. Det er almindelig kendt, at dette begreb især knytter sig til romaerne.

 

Men Journalistisk Venstreparti på Berlingske, DR og TV2 vil helst nedtone det med romaerne. Så de lader, som om den ny lov vil straffe almindeligt tiggeri hårdere. Det vil den ikke. Falske nyheder.

 

Tiggeri er allerede forbudt

Tiggeri (”betleri”) er allerede forbudt i Danmark. Hvis man fortsætter med at tigge, efter at man er blevet advaret af politiet, kan man faktisk blive fængslet i helt op til 6 måneder.

 

Men ifølge den ny lov kan man blive straffet uden forudgående advarsel fra politiet, hvis man tigger på en utryghedsskabende måde i gågader, ved stationer, i offentlige transportmidler eller ved supermarkeder.

 

Fremover kan dette give en fængselsstraf på 14 dage.

 

Problemet må ikke nævnes ved rette navn

Læs også
DR og TV2 fortier en af de vigtigste afsløringer i lang tid: Integrationen af indvandrere fungerer overhovedet ikke

Det vigtige er ikke at straffe. Det vigtige er forsøget på at forhindre aggressivt tiggeri, som kan skabe ubehag og utryghed i hverdagen.

 

Det kan i høj grad diskuteres, hvor meget det vil lykkes med denne lov. Det kan derimod ikke diskuteres, at der er et problem.

 

Men de politisk korrekte medier vil ikke nævne dette problem ved dets rette navn.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…