Asylansøger blev hapset for at stjæle chokolade i en kiosk – det viste sig at være rigtig dumt af ham at påkalde sig politiets opmærksomhed

Google Maps

En 25-årig iransk asylansøger begik et tyveri i 7-Eleven-Kiosken på Aarhus Hovedbanegård mandag aften. Udbyttet var mildt sagt magert – chokolade for 76 kr. Men det kom til at koste ham dyrt, at han blev hapset.

 

To vagter tilbageholdt iraneren, og Østjyllands Politi blev tilkaldt.

 

Da politiet undersøgte ham, kom der både det ene og det andet frem: 25 gram hash, en hashvægt, en bidetang med hashrester, tre Casio-ure med prismærker og en pose med piller, hvis indhold foreløbig er ukendt.

 

Det var ret dumt at rende rundt med de synlige spor af kriminel aktivitet på sig og så påkalde sig politiets opmærksomhed ved at stjæle chokolade for et minimalt beløb.

 

Men måske har den iranske asylansøger oplevet det danske samfund som så blødt og venligt, at han tog det for givet, at der ikke kunne ske ham noget.

 

Så han snuppede bare, hvad der lå foran ham – om det så var chokoladefrøer.

 

I øvrigt dementerer denne iraner alle påstande om, at asylansøgere og flygtninge ikke gider lave noget. Alene det, han havde i sine lommer, viser, at han er en meget foretagsom type.

 

Knap er han kommet til Danmark, før han er i gang med at sælge stoffer og stjålne ure.

 

Han er blevet afhørt i forhold til salg af euforiserende stoffer, butikstyveri og hæleri.

 

http://aarhus.lokalavisen.dk/

 

Læs også
Radikale muslimer lever blandt os – men de hader vores værdier og kalder os ‘hvide svin’
Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…