Asylansøgere i slagsmål med knive på åben gade ved Roskilde – bagefter gik de amok på hospitalet

google Map

Søndag morgen fik politiet en anmeldelse om, at nogle mænd var i slagsmål foran stationen, og at en af dem muligt var stukket med en kniv.

 

Politiet kørte straks til stedet med flere patruljer, som fik kontakt til en lettere såret 24-årig mandlig asylansøger, som i en ambulance blev bragt til sygehuset i Køge til behandling for mindre kvæstelser efter at være blevet stukket med en kniv.

 

Gerningsmanden var stukket af fra stedet, men blev hurtigt identificeret som en 31-årig mandlig asylansøger.

 

il stede var også en 18-årig mand med status af asylansøger, som havde mere eller mindre involveret i slagsmålet.

 

Politihundene undersøgte området ved stationen og fandt en urtekniv, som formentlig havde været brugt som stikvåben. Kniven blev sikret til nærmere teknisk undersøgelse.

 

I løbet af eftermiddagen lykkedes det politiet at finde og anholde gerningsmanden, der blev sigtet for grov vold mod den 24-årige asylansøger.

 

Den anholdte blev løsladt efter afhøring til sagen, idet politiet i forbindelse med efterforskningen fik klarlagt, at der var tale om et opgør mellem familiemedlemmer.

 

Politiets jurister vurderede med baggrund i de fremkomne oplysninger, at der ikke var grundlag for fremstilling af den anholdte i grundlovsforhør.

 

Kl. 1228 ønskede personalet på skadestuen i Køge assistance fra politiet, idet et par patienter skabte uro på stedet.

 

Politiet kørte til skadestuen, hvor det viste sig, at det var den tilskadekomne, 24-årige asylansøger samt den 18-årige mand, der lavede uro på skadestuen.

 

Læs også
Tyskerne er blevet mere kritiske over for asylansøgere – de stoler ikke på dem

Politiet forblev på stedet, indtil behandlingen var færdig, således at roen på skadestuen kunne genoprettes. Ingen af dem blev sigtet for noget.

Politiets døgnrapport

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…