Antallet af voldtægter og seksuelle krænkelser er eksploderet i Tyskland: ”Det er fordi migranterne ser tyskerne som prostituerede, når de sover med dem uden at være gift,” siger tysk-syrisk professor

I 2015 registrerede myndighederne 1.576 sex-forbrydelser i Tyskland. I de første seks måneder af 2016 blev der registreret 1683, men tallet er steget betragteligt siden.

 

En græsrodsbevægelse har registreret hvor mange, til dato er antallet for 2016 2.706. Der er kildehenvisning til hver enkelt overgreb. (Einzelfall-Liste)

 

Flere af sexforbrydelserne er blevet begået af migranter og flygtninge/asylansøgere.

 

De fleste sexforbrydelser begås mod yngre kvinder, men børn er også meget udsatte.

 

Mindst 26 børn er blevet voldtaget, 633 er blevet overfaldet og 286 er blevet forulempet i svømmebade i 2016. (express.co)

 

Einzelfall-listen har noteret 35 voldtægter af børn!

 

I 2015 ankom der 890.000 asylansøgere til Tyskland, og antallet er steget gennem hele 2016.

 

Bassam Tibi

Bassam Tibi er født i Syrien, men han kom til Tyskland som 18 årig i 1962. Tibi er professor i international politik, herunder i relation til islam og han er især kendt som fortaler for en moderniseret såkaldt euroislam.

 

Tibi mener, at der er en nøje sammenhæng mellem de nyankomne og eskaleringen af seksuelle krænkelser i Tyskland. Han tror også, at sexovergrebene vil fortsætte.

 

”Tyske kvinder sover med mænd uden at være gift med dem. I migranternes øjne er det en adfærd der kun ses hos prostituerede. Derfor bliver kvinder betragtet som et tag selv bord som man kan voldtage.”(express.co)

Læs også
Forbyd muslimske bønnekald ved lov

 

”Hundredvis af unge muslimske mænd betragter kvinder som objekter, de kan jage. De ved godt, at det, de gør, er forbudt ved lov. Men de synes at tyske kvinder er ludere. Derudover ved de, at deres handlinger ikke har konsekvenser.”

 

Tibi mener også, at den er helt gal hos politiet.

 

”Det tyske politi er ikke bange for flygtningene, men de frygter at blive stemplet som racister, når de står med sagerne,” siger han. (express.co)

 

Man må sige, det er rystende, at myndighedspersoner og helt almindelige mennesker frygter løgnagtig sladder mere, end at sandheden kommer for dagen.

 

Mange tyskere er stadigvæk sensitive pga. deres historie, hvilket sikkert kan forklare en del af den mærkelige adfærd med at dække over sandheden, fremfor at risikere ”dårlig” omtale.

 

Fænomenet er dog også blevet eksponeret i England, hvor myndighederne i årevis har fortiet regulære voldtægts-banders overgreb på mindreårige engelske piger, og af samme årsag som i Tyskland, fordi man er bange for at blive udråbt som racist og fremmedfjendsk.

Læs også
Asger Aamund fylder 80 år: Islam er i krig med os – det er på tide at se virkeligheden i øjnene

 

I Danmark er vi heldigvis lidt mere fornuftige, om end der stadig er langt igen, før almindelige mennesker føler sig trykke ved at tale om virkeligheden som den er, hverken mere eller mindre.

 

Se en anden artikel om Bassam Tibi HER.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…