Albaner ville giftes i Danmark: Men politiet afbrød vielsen minutter før, bruden fik ring på fingeren

politi.dk

Det gik ikke helt som præsten, eller rettere borgmesteren prædikede, da en 34-årig albansk mand og hans 18-årige udkårne brud af rumænsk afstamning var rejst fra Frankfurt i Tyskland til Ringe på Fyn for at få foretaget en lynvielse.

 

Vielsen var ellers godt i gang på Faaborg Midtfyns rådhus i Ringe, da politiet pludselig brasede ind i vielseslokalet og arresterede brudgommen.

 

”Vi manglede to minutter i at være gift, da vielsen blev afbrudt,” forklarede den uheldige brudgom ifølge fyens.dk under et grundlovsforhør ved Retten i Svendborg fredag morgen den 3.februar.

 

Rådhuset slog alarm: Albaneren havde indrejseforbud

Samtidig med at forberedelserne til vielsen var i fuld gang på rådhuset, opdagede medarbejdere ved Faaborg-Midtfyn Kommune, at den 34-årige albaner opholdt sig ulovligt i landet, og de alarmerede straks politiet.

 

Det viste sig, at den 34-årige albaner ifølge fyens.dk allerede den 30. august 2012 af de græske myndigheder var blevet erklæret uønsket i Schengen indtil august 2018.

 

Den dato forlængede Retten i Svendborg frem til februar 2022, da den uheldige brudgom blev idømt straksudvisning fra Danmark og desuden fik yderligere fem års indrejseforbud i Schengen.

 

Bad om at blive udvist til Tyskland

Under retsmøde bad den 34-årige albaneren om at blive udvist til Tyskland, hvor myndighederne tilsyneladende har givet ham et turistvisum i forlængelse af et påbud om, at han senest i september 2016 skulle have været ude af landet.

 

Albaneren oplyste, at han sammen med sin 18-årige kæreste af rumænsk afstamning den 24. januar havde indgået lejekontrakt på en bolig i Tyskland.

 

Ifølge dommer Anders Munch-Jensen, der dømte i sagen, er det dog tvivlsom, om albaneren vil blive udvist til Tyskland.

 

Læs også
En voldelig 34-årig albaner sigtes for et hav af grimme sexoverfald på kvinder i København – hvad laver han i Danmark, og hvem har ansvaret?

”Vi ved ikke, hvor udlændingemyndighederne vil udvise dig til, men jeg tvivler på, at det bliver Tyskland, som du ønsker. Formentlig bliver det Albanien, men det tager retten ikke stilling til,” forklarede dommeren ifølge fyens.dk

 

Den uheldige brudgom vil blive overført til Udlændinge Center Nordsjælland, medens hans brud er tilbage i Frankfurt.

 

http://www.fyens.dk/faaborg-midtfyn/Politiet-afbroed-vielse-34-aarig-albaner-anholdt-midt-i-sit-bryllup-i-Ringe/artikel/312016

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…