Unge med ‘udenlandsk baggrund’ trængte ind på skole i Haderslev og spurgte efter lederen – så slog de to lærere ned

Onsdag lidt over middag kom en flok unge voldsmænd ind på Sønder Otting Skole i Haderslev og spredte skræk og rædsel. Ifølge jv.dk havde de ”udenlandsk baggrund”.

 

De gik ind på skolens ledelseskontor og larmede op over et eller andet, som ingen rigtig fangede. De ville have fat i skolelederen. Der er dog flere ledere på skolen, og det var uklart, hvem de mente

 

Nogle lærere kom ilende til, og to af dem fik slag i hovedet, så de røg i gulvet. Andre dele af personalet blev truet.

 

De involverede lærere siger, at de ikke kender noget til de unge voldsmænd. Gerningsmændene er for gamle til at gå på skolen, og de har ikke noget at gøre der. Deres ærinde er indtil videre et mysterium.

 

”Alle er rystede”

Politiet blev tilkaldt, og så stak de unge med udenlandsk baggrund af i den bil, de var kommet i. Onsdag eftermiddag havde politiet stadig ikke fundet dem.

 

Tilbage sidder ofrene, der forsøger at få den ubehagelige oplevelse ud af systemet. Børne- og ungechef Morten Oldrup siger til jv.dk:

 

”Alle er rystede. Det er jo ikke normalt. Men alle er fattede. De er blevet tilbudt krisehjælp, og nogle skal have det for at få bearbejdet oplevelsen.”

 

En ’berigelse’ for Danmark

Volden trænger nu ind i den danske hverdag på måder, vi ikke har været vant til.

 

Pludselig kan en flok udenlandske bøller dukke op på en fredelig skole og terrorisere dem, der nu lige er der.

 

Læs også
’Sydlandsk mand’ gjorde seksuelle tilnærmelser til kvinde på gaden – da hun afviste ham, fik det uhyggelige konsekvenser

Hæmningsløst og hensynsløst. Man forklarer sig ikke. Man argumenterer ikke. Man planter en knytnæve i synet på dem, der forsøger at gribe ind.

 

Det er virkelig berigende for det danske samfund.

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…