Menneskesmuglere får migranter på havet til at ringe efter hjælpeorganisationernes både til at samle dem op – som om det var taxaer

Arkiv fra den italienske kystvagt på You Tube

Menneskesmuglerne går kynisk efter at få hjælpeorganisationer til at samle migranter op i Middelhavet og transportere dem til Europa.

 

På den måde kommer hjælpeorganisationerne til at bidrage til den massive asylstrøm, der først og fremmest går til Italien.

 

Bare i år er 53.000 migranter foreløbig kommet over Middelhavet. Strømmen vokser voldsomt nu, fordi vejret er blevet mildt. I forrige uge alene sejlede 8.000 migranter til Europa.

 

Som når man bestiller en taxa

Samtidig har man nu afsløret et nyt trick, som smuglerne bruger til at få losset migranterne over på hjælpeorganisationernes både.

 

EU’s grænseagentur Frontex er stødt på migranter, der havde telefonnumre til hjælpeorganisationer på deres mobiltelefoner.

 

Migranterne har således kunnet ringe til hjælpeorganisationerne og bede om at blive samlet op, som man ringer og bestiller en taxa.

 

Mere overfyldte og faldefærdige både

Denne afsløring kommer i forlængelse af andre anklager mod hjælpeorganisationerne for, at de gør menneskesmuglernes beskidte arbejde lettere.

 

Frontex har således kritiseret, at hjælpeorganisationerne efterhånden sejler meget tæt ind under Libyens kyst for at samle migranter op.

 

Det giver menneskesmuglerne masser af penge i kassen. Nu kan de nemlig stuve endnu flere migranter sammen på endnu mere faldefærdige både.

 

Læs også
Video afslører menneskesmuglernes nye vej til at få illegale afrikanere ind i Europa

For de kan regne med, at disse både bare skal være i stand til at sejle et lille stykke ud fra kysten – så kommer hjælpeorganisationernes både hurtigt og samler passagererne op.

 

Ewa Moncure, der er talskvinde for Frontex, siger til krone.at: ”For tre år siden var der 90 mennesker i hver gummibåd, nu er der 150-180.”

 

Forsynet med telefonnumre

En statsadvokat på Sicilien undersøger i øjeblikket anklager om, at hjælpeorganisationerne direkte hjælper menneskesmuglernes både med at finde vej til de frelsende skibe.

 

Det skulle ske ved, at de sender lyssignaler op, så menneskesmuglerne kan finde vej til dem og aflevere deres ’last’!

 

Nu synes der altså at være migranter, der har de rigtige telefonnumre, så de kan ringe efter hjælpeorganisationerne, hvis der skulle opstå problemer.

 

Det vides ikke, hvem der har forsynet dem med disse telefonnumre. Men det er en nærliggende tanke, at det er menneskesmuglerne.

Læs også
Tysk avis afslører, hvordan Merkel åbnede Tysklands grænser for asylstrømmen – den historie kan Henrik Sass og S lære af

 

Driver omkring på havet

Samtidig er det kommet frem, at menneskesmuglerne bruger endnu en modbydelig metode til at presse hjælpeorganisationerne til at samle migranterne op:

 

De er begyndt at fjerne motorerne på bådene med migranter, så snart de har nået internationalt farvand. Derefter driver bådene omkring på havet – med mindre hjælpeorganisationerne får samlet dem op.

 

Resultatet er flere døde.

 

Dette uhyggelige spil vil fortsætte, så længe migranter og menneskesmuglere ved, at de opsamlede passagerer bliver transporteret til Europa.

 

Hvis man fik lavet et system, så migranterne i stedet blev sendt tilbage til lejre i Nordafrika, ville tæppet blive trukket væk under menneskesmuglernes forretning.

 

Læs også
Video: Søndag løb en ny strøm af migranter ind over Spaniens kyst

http://www.krone.at/welt/schlauchboot-migranten-rufen-ngos-wie-taxis-an-neue-beweise-story-569097

 

http://denkorteavis.dk/2017/kun-3-procent-af-migranterne-fik-ophold-i-italien-som-rigtige-flygtninge-problemet-med-illegale-indvandrere-er-ved-at-komme-helt-ud-af-kontrol/

 

Skærmprint fra video her:

http://www.elmundo.es/internacional/2016/08/30/57c5639c268e3ea0128b456e.html

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…