Tre afrikanske røvere stormede ind på en køreskole – men så gav 69-årige Bo dem en lærestreg, de aldrig glemmer

Foto: Fria Tider

Bo sad fredeligt sammen med to andre mænd og læste avis ved indgangen til en køreskole i Nordborg i Sverige.

 

Pludselig stormede en bande bevæbnede afrikanere ind af døren.

 

De ville begå røveri. Men de havde ikke taget højde for 69-årige Bo.

 

De var alle klædt i sort tøj, de var maskerede og bevæbnet med en kniv, en hammer og en pistol-lignende genstand. Udenfor køreskolen holdt en flugtbil klar.

 

Da 69-årige Bo Ander så de tre røvere storme ind blev han meget vred.

 

”Man kan undre sig over, hvad jeg tænkte på, men jeg blev meget vred. Jeg går hen til fyren, der står ved døren og smider ham ud.” fortæller han til Fria Tider mens han griner.

 

”Herefter kommer en af de andre hen mod mig. Han rammer mig, men så slår jeg tilbage, herefter smutter han,” fortæller Bo Ander.

 

Han er en høj mand på 1,92 m.

 

Da den tredje røver ser, at de to andre er forvundet, skynder han sig også selv at flygte.

 

Men Bo Ander og de to andre mænd følger efter røverne og ude på gaden udspiller sig nogle komiske scener. Røverne flygter under skrig og skrål, og det lykkes dem at komme ind i den ventende flugtbil.

 

Læs også
Likvideringen af 31-årig kvindelig læge i Malmø: Hun fik det dræbende skud, da hun lå på jorden – en medgerningsmand er anholdt

Herefter kører de til en adresse, hvor de skifter tøj, mens de forsøger at komme sig over det chokerende møde med den vrede 69-årige pensionist.

 

Da røverne havde sundet sig, kørte to af dem igen ud i byen i den stjålne bil som de brugte under røveriforsøget mod køreskolen.

 

Men politiet opdagede bilen og satte efter dem, hvorefter de blev anholdt i en grøft.

 

Røveriforsøget skete i oktober og fem mænd er netop blevet dømt i sagen, fire for røveriet og en for meddelagtighed.

 

Ingen af mændene skal dog i fængsel. To af mændene skal under skærpet tilsyn og tre skal gøre samfundstjeneste. To af mændene er eritreiske statsborgere, de øvrige tre har oprindelse i Afrika. Samtlige mænd er 18 år.

 

”Jeg fulgte retssagen i Västerås, det var den rene parodi. De nægtede sig alle skyldige og hver af dem havde deres egen forsvarsadvokat. Man må håbe de har lært noget. Men hvordan kan man være så dum at lave røveri i Norberg, når man selv bor der? siger Bo Ander.

 

Læs også
Sverige asyl-amok: Har alene i år uddelt langt over tredive tusinde statsborgerskaber og modtaget et hav af asylansøgere

Kilde: Fria Tider.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…