Video: Hundredevis af afrikanere stormer grænsen til Europa – de kommer nok aldrig ud igen …

Flere hundrede afrikanere løb tirsdag morgen det spanske grænsepoliti over ende. Det skete omkring den spanske enklave Ceuta (ved Gibraltarstrædet). Det skrev Den Korte Avis om i går.

 

Nu er en video lagt ud på nettet, som viser de mange afrikanere strømme ind i spanien og dermed ind i Europa.

 

De illegale immigranter benyttede kæppe, stenkast og stikvåben for at komme frem til selv byen. Tre civilgardister og syv afrikanere blev såret og sendt på hospitalet.

 

Det voldelige angreb er nummer tre i indeværende år. Lignende episoder foregår ved byen Melilla (en anden spansk eksklave på Nordafrikas kyst).

 

Det lykkedes 67 afrikanske indvandrere at trænge politiet til side og komme ind i byen. Mange af dem søgte til den lokale “midlertidige” opsamlingsinstitution (“Ceti”)

 

Spaniens regering tilstræber, at indvandringspolitikken ikke overtræder regler og henstillinger fra EU-kommissionen og FN. Derfor bliver udlændinge, som har krydset grænsen, ikke sendt tilbage, når de først betræder spansk territorium.

 

I stedet prøver myndighederne at identificere dem og undersøge om de skal have asyl. Nogle har fået deres ansøgning godkendt, mange er gået under jorden, og et fåtal er blev udvist.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…