Frankrig: Unge indvandrere råber ”Allahu akbar”, mens 57 procent af politifolk vil stemme på Le Pen – visse danske politikere fatter intet af, hvad der sker

 

I de seneste uger har Paris’ nordlige forstæder været hærget af voldsom uro. Det er områder, som er stærkt domineret af indvandrere.

 

Biler er sat i brand. Busstoppesteder er smadret. Udstillingsvinduer er knust. Affaldsspande er væltet.

 

Uromagerne råber: ”Dræb politiet”. Men ikke bare det. De råber også ”Allahu akbar” – ”Allah er størst”. Aggressioner mod samfundet og mod politiet blander sig med islamisk radikalisme.

 

Théo

Specielt én episode har bragt gemytterne voldsomt i kog:

 

En ung indvandrer ved navn Théo blev tilbageholdt af politiet. Nu beskyldes de involverede politifolk for at have gennemført en regulær voldtægt af ham med en politistav.

 

De skader, som er blevet konstateret på Théo, får anklagemyndigheden til at tage beskyldningen så alvorligt, at man efterforsker den.

 

Sagen om Théo er dog kun en gnist, der får fuldstændig uintegrerede og meget aggressive indvandrergrupper til at eksplodere. Disse grupper lever i deres egne parallelsamfund, som er lukket land for de fleste franskmænd. Det er ikke første gang, Frankrig oplever en sådan voldsom eksplosion.

 

Politifolk vælger Le Pen

Den nye uro kommer, netop som valgkampen op til det franske præsidentvalg tager fart. Valget afholdes i to runder, den 23. april og den 7. maj.

 

Optøjerne kan meget vel få indflydelse på præsidentvalget. Men alt tyder på, at det vil være til fordel for de voldelige unge indvandreres argeste modstander: Marine Le Pen fra det stærkt indvandringskritiske Front National.

 

Læs også
Racisme mod franskmænd – de kalder os “hvide svin”

Le Pen afviser blankt alle beskyldninger mod politiet. Hun bakker politifolkene 100 procent op. En central del af hendes valgkamp består af løfter om at genoprette statens autoritet og dermed ro og orden. Hun siger, at hun vil ”afvæbne” forstæderne.

 

Det er baggrunden for, at 57 procent af franske politifolk nu siger, at de vil stemme på le Pen. De er under meget hårdt pres: dårligt udrustede, dårligt uddannede, underbemandede og ladt i stikken af politikere, der har ladet problemerne komme helt ud af kontrol.

 

Politifolkene kæmper knap nok længere for at opretholde orden og sikkerhed. De kæmper for bare at overleve.

 

Visse områder er i realiteten blevet ”no-go zoner”, hvor politiet ikke kan færdes.

 

Oven i de almindelige politiopgaver er der den massive og meget arbejdskrævende terrortrussel.

 

Ny meningsmåling

Det er ikke kun blandt politifolk, at mange har fået nok og vil støtte Front National.

Læs også
”De kalder os hvide svin”

 

I meningsmålingerne ligger Marine Le Pen forrest i feltet af kandidater, når det gælder første runde af valget. I en måling tirsdag står hun til at få 28 procent af stemmerne. (Elabe/L’Express og BFMTV)

 

I denne måling oplever den konservative Francois Fillon en fremgang, efter at han har været i krise i flere uger. Krisen skyldtes en meget omtalt sag om hans ansættelse af kone og børn som parlamentariske assistenter.

 

Hvis feltet består af de nuværende kandidater, står Fillon nu til 21 procent og ligger nummer to. Fillon står for en stram udlændingepolitik, en islamkritisk holdning og økonomiske reformer.

 

Den ny mand i fransk politik, centrum-venstre politikeren Emmanuel Macron, har været på vej frem. Men nu er han tilsyneladende begyndt at falme. Han får 18,5 procent i den nye måling. Macron hylder Angela Merkel og vil føre samme udlændingepolitik som hende.

 

Selv om Marine Le Pen står til at vinde første runde i præsidentvalget, viser alle målinger dog, at hun står til at tabe i anden valgrunde, hvor kun de to forreste i første runde deltager. Det er uanset, om modkandidaten hedder Francois Fillon eller Emmanuel Macron.

 

Men jo mere ballade der bliver i indvandrer-forstæderne, jo mere stiger Le Pens chancer.

Læs også
Den tyrkiske fartbølle, der kørte 9-årig ihjel, havde ikke kørekort

 

Frankrig og Sverige er et lærestykke for Danmark

Samtidig med, at Frankrig oplever voldsom uro i indvandrer-forstæderne, er der en lignende situation i Sverige. I den indvandrerdominerede Stockholm-forstad Rinkeby måtte en politibetjent sent mandag aften skyde med skarpt, da politifolkene kom under meget hårde, livstruende angreb.

 

Så langt ude er Danmark heldigvis ikke. Men vi kan komme der, hvis vi ikke gør os klart, hvor alvorlig en trussel der opstår, hvis der ikke er stram styring af tilstrømningen fra ikke-vestlige, overvejende muslimske lande.

 

Nogle danske politikere synes desværre at tro, at den hellige grav er velforvaret. I stedet for at sikre mod franske og svenske tilstande, går de rundt og fører mærkelige slaskede diskussioner om, hvad danskhed egentlig er. Det er fuldkommen naivt og uansvarligt.

 

Den slags diskussioner har de slet ikke råd til i Frankrig og Sverige.

 

 

http://www.lefigaro.fr/elections/presidentielles/2017/02/21/35003-20170221ARTFIG00254-presidentielle-fillon-repasse-devant-macron-dans-un-sondage.php

Læs også
Hvert femte barn, der fødes i Frankrig, får et arabisk/muslimsk navn

 

https://www.welt.de/politik/article162248122/Eine-ungeheuerliche-Tat-der-Polizei-loest-Welle-der-Gewalt-aus.html

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…