En stor gruppe drenge stjal en bil ved at true en kvinde med en splatterpistol, og så endte det galt

Lørdag aften holdt en kvinde i sin bil, da hun blev omringet af en stor gruppe drenge på bare 11-17 år. Drengene truede hende med at splatterpistol til at forlade sin bil, og så kørte de afsted i den.

 

Det beretter Ritzau.

 

Politiet kender til fire tilsvarende hændelser på det seneste.

 

Bilrøveriet foregik i et område, som er velkendt af politiet: Nordvestkvarteret i København, der ligger i forlængelse af Nørrebro.

 

Søndag eftermiddag kørte nogle af drengene så galt i bilen – også i Nordvestkvarteret.  Politiet fandt ud af, at i hvert nogle af dem havde været involveret i at røve bilen fra kvinden dagen i forvejen.

 

Politiet tog drengene med på stationen, hvor også forældre og sociale myndigheder var til stede.

 

To af drengene fremstilles mandag i dommervagten. De bliver sigtet for trusler og brugstyveri af køretøjer.

 

Efterforskningslederen håber

Efterforskningsleder Gunnar Nørager håber, at der hermed er sat en stopper for en muligvis ny tendens blandt forbryderspirer.

 

”Vi har haft i alt fem tilsvarende tilfælde, hvor en bilist på den måde har følt sig tvunget til at udlevere deres køretøj.”

 

Alle fem tilfælde har fundet sted i en bestemt del af Nordvestkvarteret, kaldet ”pipkvarteret” (gaderne er opkaldt efter fugle).

Læs også
Seks ‘unge’ overfaldt tilfældig mand og trampede ham i ansigtet for at få penge til burgere – nu sker der noget

 

”Vi er glade for, at vi har smadret den her trend, som det tyder på, at det var ved at udvikle sig til,” lyder det fra efterforskningslederen.

 

Han skal nu nok ikke glæde sig for tidligt. I Nordvestkvarteret kan meget ske. Især blandt de unge forbryderspirer, som færdes i store flokke.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…