Voldsmænd fra en moské slog en mand bevidstløs på grund af en fuldstændig bagatelagtig strid

To kvinder kommer gående i en park med en hund, der ikke er i snor. De møder to mænd, som åbenbart ikke bryder sig om den fritgående hund.

 

De begynder at skændes. Så spytter den ene mand den ene kvinde i ansigtet. Derefter sparker han hende to gange i maven.

 

Det foregår i den smukke tyske by Hildesheim.

 

”De kom fra moskeen”

Den angrebne kvinde ringer til sin kæreste og beder ham om at komme til hjælp. Da den 32-årige kæreste snart efter ankommer, bliver han angrebet af en gruppe mænd, som i mellemtiden har samlet sig.

 

Til Hildesheimer Allgemeine Zeitung siger han: ” Jeg løb lige på dem. De kom fra moskeen, omringede mig og slog mig sønder og sammen.” Han brækker et ribben, bliver slået bevidstløs og må bringes på hospitalet.

 

Også den angrebne kvinde er sikker på, at voldsmændene kommer fra den nærliggende moské. Hun beskriver dem over for avisen som ”omkring 20 til 30 arabiske klædte personer”.

 

Ifølge kvinden fortæller nogen i gruppen, hvorfor den aggressive mand i første omgang angreb hende: En af hans børn skal engang være blevet bidt af en hund, der ikke var i snor.

 

Alle mændene flygter angiveligt, før politiet kommer. Nogle kører i bil, andre vender tilbage til moskeen.

Et vidne

En 31-årig beboer i området bekræfter den version, som de angrebne giver til Hildesheimer Allgemeine Zeitung.

 

Læs også
’Sydlandsk mand’ gjorde seksuelle tilnærmelser til kvinde på gaden – da hun afviste ham, fik det uhyggelige konsekvenser

Han sad på det pågældende tidspunkt og så fjernsyn, da han opdagede sammenstødet på grund af højlydt råben på gaden. Han så ud af vinduet og slog fast, at angriberne var fra moskeen.

 

”Jeg ser mændene her hver dag, fordi de fylder hele området med deres parkerede biler,” siger han til avisen.

 

Voldskultur

Sådan fører en bagatelagtig hverdagsstrid til, at to kvinder bliver groft forulempet, mens en mand får brækket et ribben og bliver slået bevidstløs.

 

Her er hverken forsøg på dialog eller civiliseret adfærd. Den beskedne konflikt ryger straks over i vold.

 

Det er et uvurderligt gode i de europæiske samfund, at så mange konflikter kan løses med fredelige verbale midler og måske en inddragelse af myndighederne, hvis det går højt.

 

Men den store indvandring giver mere vold i samfundet og mere aggressiv gruppeloyalitet. Sådan er kulturen i autoritære og mandschauvinistiske klansamfund som dem, en stor del af de muslimske indvandrere kommer fra.

Læs også
Dansk Folkeparti ikke velkomne i området – partimedlemmer truet med tæsk og køller, da de ville hænge valgplakater op

 

Det er der nu også folk i den smukke by Hildesheim, som har fundet ud af.

 

http://www.hildesheimer-allgemeine.de/news/article/zeugen-schlaeger-kamen-aus-der-moschee.html

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…