Video: Asylansøgere raserer hel by og angriber folk i deres hjem – politiet bliver bange og flygter

Vi er i Calais i Nordfrankrig. Her lever et uoverskueligt antal immigranter. De fleste i den enorme teltby, The Jungle.

 

De venter på en anledning til at komme illegalt til Storbritannien.

 

Om natten forsøger de at snige sig ombord på lastbiler, der skal til Storbritannien. De trænger til fods langt ind i tunnellen. Og de prøver at komme illegalt med færgen over Kanalen.

 

Nogle kommer til Storbritannien. Men langt flere nye strømmer op gennem Frankrig til nordkysten, hvor de håber på en mulighed for at komme over. Calais er ved at segne under byrden.

 

De er så mange, at byen slet ikke kan rumme dem.

 

Calais var før en smuk by ved havet.

 

 

 

Men nu er den næsten ødelagt af asociale voldelige strømme af illegale asylansøgere.

 

De drager hærgende rundt i byen, der er ved at dø. Butikkerne lukker. Indbyggerne flytter. Turisterne holder sig væk.

Læs også
Video: Hunden vil sidde ned, så hvorfor ikke sætte sig på en dejlig blød baby …

 

Det er et mareridt, siger Simone, som har boet hele sit liv i Calais. “Vi er færdige. vi er døde.” (DKA 16.2)

 

Videoen her viser, hvor slemt det står til. Den er optaget den 23. januar. Den dag var der en demonstration af asylansøgere, illegale immigranter og venstrefløjsaktiviter.

 

Demonstrationen udviklede sig og blev mere og mere asocial, voldelig og skræmmende.

 

På videoen ser vi, hvordan horder af mennesker drager gennem gaderne.

 

Det er skræmmende at tænke sig, at det kan ske mange steder i Europa, når antallet af asylansøgere vokser, og de ikke får deres vilje.

 

Læs også
Video: Hvalpen skal møde sin far for første gang – og så kommer overraskelsen

Lokale borgere vil forsvare sig med våben

Cirka fem et halvt minut (5.30) inde i  videoen udvikler tingene sig meget dramatisk. Der udvikler sig et sammenstød mellem demonstranter og lokale, som trækker våben.

 

Det begynder, da demonstrationen vil dreje ned ad en gade. Men her står et par mænd og spærre fortorvet.

 

 

De vil forhindre, at demonstrationen går den vej. Men det vil demonstranterne ikke finde sig i, de truer og smider ting efter borgerne.

 

De flygter ind i deres have.

 

Læs også
Video: Hunden risikerer sit eget liv for at redde sine hvalpe ud i live

 

Et par demonstranter lægger op til at trænge ind i have, og andre demonstranter smider cykeldæk mod franskmændene, som kyler dem tilbage.

 

Den ene mand styrter ind i huset og henter et gevær og peget mod en flok hujende demonstranter uden for hækken, mens den anden mand forsøger at jage dem væk. De er vrede og bange.

 

 

Demonstrationen fortsætter sin ødelæggende færd gennem det, der engang var en fredelig, smuk fransk by.

 

Byens stolthed, en statue af Charles De Gaulle, bliver hånet og overmalet med Fuck (Nik) France.

 

Læs også
Den vrisne kat skubber fjernbetjeningen på gulvet – da ejeren råber stop, ryger den næste ting ned …Først skubber Video: Katten gør som det passer den, selv om ejeren protesterer højlydt

 

Politiet er talstærkt til stede, men gør ingenting. Hvorfor ikke? Demonstranterne er en hån mod franskmændene. Men det bliver værre endnu.

 

Den aggressive menneskemængde fortsætter gennem byen med dens sagsløse og fortvivlede borgere, mens politiet passivt ser til.

 

Knap 15 minutter inde på båndet udvikler tingene sig helt katastrofalt.
Endelig gør politiet noget. De stopper demonstrationen, som har kurs mod færgelejet. Hver vil de forsøge at kapre en færge til Storbritannien.
Det vil politiet forhindre. Katastrofen består i, at det er de ikke i stand til. Demonstranterne presser på, betjentene viger. Mens migranter og venstreradikale gennem den foran sig løber politiet baglæns. Et ynkeligt syn.
Her stopper politiet demonstrationens march mod havnen. Men migranterne fornemmer, at politiet er rådvilde og svage. En af lederne råber i megafonen, at de bare skal fortsætte. Det går de.
De presser på, og politiet begynder at vige. Flere betjente  har et fortvivlet udtryk i ansigtet. De er ydmygede. Men politiets leder tilkendegiver at de skal fjerne sig og lade demonstrationen komme frem. De er sikkert alt for få betjente.
Resultatet er at de få betjente, der er,  løber baglæns foran flokken af migranter. De er en levende illustration på, hvor svagt samfundet er uden evne til at forsvare sig.
Det er et forfærdeligt syn.
Demonstranterne sætter i løb ned mod den store færge, der skal sejle til England.
Menneskemængden er så stærk, at den formår, at bryde gennem et stort hegn rundt om færge området. Mange strømmer gennem hullet i hegnet hen mod færgen.
De klatrer op på færgen, som de besætter i flere timer.
Da mørket falder på forlade de færgen ledsaget af politiet.
Men de kommer igen. endnu flere. Med bevidstheden om, at de står overfor et samfund, som ikke kan eller vil forsvare sig og stoppe dem. De skal bare være tilstrækkeligt beslutsomme og voldelige.

 

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…