Video: Hendes mand lagde an på hendes bedste veninde – men da han kom for at hygge sig med veninden, fik han en uventet modtagelse

Leslie Varner på 25 år fra den amerikanske stat Idaho har været gift med Cody i tre år, og de har et barn sammen.

 

Men en dag fortalte hendes bedste veninde Sam, at 26-årige Cody forsøgte at komme i lag med hende med beskeder på Facebook.

 

De to veninder besluttede så at lægge en fælde for den utro ægtemand.

 

”Taget på fersk gerning!”

Da Cody ankommer til Sams hus til, hvad han tror er en hyrdetime, møder der ham noget af en overraskelse: Det er Leslie, der åbner døren. Sam filmer det hele på mobilen.

 

”Taget på fersk gerning!”, siger Leslie. Og hun fortæller ham, at det er slut med deres ægteskab.

 

Cody forsøger at påstå, at han godt var klar over, at dette ville ske – altså at Leslie ville stå parat med veninden. Det virker nu ikke særlig overbevisende. Han virker overrumplet og smiler lidt fåret.

 

”Utroskab er strafbart”

Der udspiller sig så et længere skænderi mellem mand og kone om deres ægteskab og utroskab. Det viser sig, at de begge har haft sidespring. Men specielt Cody synes at have været ret aktiv.

 

Hun spørger ham, hvem han ellers har været utro med, men det glider han af på. Og han virker i øvrigt ikke specielt brødebetynget.  

 

Da Cody opdager, at det hele bliver optaget, forsøger han at skjule sit ansigt bag mobilhjelmen. Men til ingen verdens nytte. Han er på alle måder blevet afsløret.

 

Læs også
Video: Hunden vil sidde ned, så hvorfor ikke sætte sig på en dejlig blød baby …

Da han går sin vej, sender hun en sidste salve mod ham: ”Utroskab er strafbart i Idaho!”

 

Men han reagerer ikke. Han skal bare væk fra de to kvinder, der lokkede ham i fælden.


a

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…