Video: En mand forfølger en kvinde på en mørk gade, uden at hun aner det – så pludselig løber han hen imod hende

Denne video er sammenstykket af optagelser fra overvågningskameraer. Den foregår en sen, mørk aften i august i den engelske by Bolton. Videoen er udsendt af politiet i Manchester-området.

 

Man ser en mand følge efter en kvinde, der bærer på nogle indkøbsposer, mens han trækker sin cykel. Kvinden har efter alt at dømme ingen anelse om, at hun bliver forfulgt.

 

På et tidspunkt ser man manden gå videre uden sin cykel. Han begynder at nærme sig kvinden, og pludselig løber han hen mod hende. Men mere når man ikke at se på videoen.

 

Kvinden har siden forklaret til politiet, at hun blev udsat for enhver kvindes mareridt: Pludselig blev hun grebet bagfra. En mand trykkede en kniv mod hendes kind og trak hende ned i en smøge.

 

Men hun kæmpede heftigt imod, og det lykkedes hende at komme fri og ringe til politiet. Manden tog flugten.

 

På et sidste videoklip ser man ham komme gående tilbage til et kryds, som man så dem passere på et tidligere klip. Denne gang går han over gaden. Kvinden er ikke i syne. Denne optagelse er fra tiden efter, at han begik sit formodede voldtægtsforsøg.

 

Politiet efterforsker sagen, men har endnu ikke fundet manden, der forfulgte kvinden med meget onde hensigter. Politiet har offentliggjort videoen i forsøget på at få nye oplysninger.

 

http://www.dailymail.co.uk/news/article-3772066/Every-woman-s-nightmare-Harrowing-CCTV-footage-captures-oblivious-victim-followed-walks-night-moments-stalker-holds-knife-point-attempted-kidnap.html

 


a

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…