Video: En kvindelig TV-journalist står og taler på skærmen, da en mand sniger sig ind på hende og berører hende, mens han siger noget sjofelt – som i Køln

Mary Beth McDade er reporter på TV-stationen KTLA i Los Angeles. Mandag aften var hun i gang med et direkte indslag på TV om, hvordan David Bowies fans reagerede på hans død.

 

Hun står på skærmen og taler med studieværterne, da en mand i baggrunden opdager den blonde journalist. Uden hæmninger går han direkte hen mod hende, mens hun koncentrerer sig om sit arbejde.

 

Pludselig udstøder hun et lille skrig, mens kameramanden skynder sig at flytte kameraet væk fra det, der sker.

 

Mindelser om Køln

Mary Beth McDades reaktion skyldes, at den mørkhårede mand i hættetrøjen har sneget sig helt ind på hende og berørt hende, mens han kommer med en ubehagelig bemærkning om sex.

 

Der er tale om en sexchikane, der giver mindelser om Køln.

 

Efter det korte optrin ser man et rystet billede af gerningsmanden, der løber væk. Fra studiet skynder man sig at sætte et indslag i gang, der er optaget på forhånd.

 

To politibetjente kom hurtigt til stede. Senere lagde Mary Beth McDade et foto ud på Instagram med en tekst, der takkede dem for deres hjælp.

 

Gerningsmanden er foreløbig ikke fundet.

<

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…