Video: En kvinde kommer hjem, uden for døren finder hun et par damesko, og indenfor finder hun manden på sofaen med en anden kvinde – så går hun amok

Meget tidligt om morgenen kommer en kvinde hjem til den lejlighed, som hun bor i sammen med sin mand. Det foregår i Bangkok, Thailand.

 

Hun bliver mistænksom, da hun ser et par damesko uden for døren. Og hendes værste anelser går i opfyldelse, da hun finder sin mand på husets sofa i lag med en anden kvinde.

 

Hun eksploderer i raseri, men er trods alt i stand til at optage denne video.

 

Den nøgne kvinde på sofaen bliver skældt huden fuld. Det samme gør manden.

 

Han forsøger at fremhakke noget med, at det hele er en misforståelse, og at han slet ikke var sammen med kvinden. Men konen gider slet ikke høre på ham.

 

Hun smider den anden kvinde ud af lejligheden. Denne har ikke noget tøj på, men dækker sig med et tæppe. Men også det flår den rasende kone af hende. Til sidst sidder den fremmede kvinde grædende, klagende og nøgen ude på gangen.

 

Manden sniger sig dog til i flere omgange at smide hendes tøj, hendes mobil og hendes taske ud til hende. Hun klæder sig delvis på, mens hun venter på elevatoren.

 

Tabt ansigt

Faktisk havde manden og konen allerede inden det passerede besluttet at gå fra hinanden. Men konen syntes åbenbart, at det var lige lovlig provokerende, at manden allerede havde hevet en kvinde ind på deres sofa.

 

Til gengæld klagede den fremmede kvinde til politiet over den hårdhændede behandling og videoen, der blev lagt ud på sociale medier.

 

Hun hævder, at videoen har betydet, at hun i alvorlig grad ”har tabt ansigt”.

Læs også
Video: Hunden vil sidde ned, så hvorfor ikke sætte sig på en dejlig blød baby …

 

Konen påstår til gengæld, at hun kun har sendt videoen til en enkelt ven og ikke aner, hvordan den er kommet længere ud.

 

Uanset hvem der nu har ret, så er videoen i hvert fald blevet et stort hit på nettet.

 


(Daily Mail)

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…