Venstreorienteret DR-chef, der burde være én stor undskyldning, puster sig op over Den Korte Avis på TV

Google Maps

Fredag morgen, da hetzen mod Den Korte Avis var gået i gang, gik det licensfinansierede Danmarks Radio meget aktivt ind og forstærkede hetzen.

 

En radiovært på P3, der hedder Anders Stegger, opfordrede til økonomisk boykot af Den Korte Avis.

 

Han gik så vidt i sin venstreekstreme politiske propaganda, at han begyndte at hænge virksomheder ud i radioen, der ikke boykottede os. Derefter sagde han:

 

”Nu er der gjort opmærksom på det, og så kan det være, at der ryger et par annoncer flere.  Ellers kan I jo altid gå ind og tjekke denkorteavis.dk og så kontakte de respektive firmaer på deres Facebook-side.”

 

Prøver at undergrave Den Korte Avis

Det er muligt, at denne Anders Stegger er ubegavet. Men han er ikke så ubegavet, at han ikke ved, hvad han gør her. Enhver kan høre, at han forsøger at bidrage til at underminere Den Korte Avis’ økonomi.

 

Når vi får hovedet lidt oven vande, vil vi vurdere de juridiske muligheder for at holde den unge skrålhals og Danmarks Radio ansvarlig for dette.

 

Men det er vigtigt at holde sig for øje, at denne studievært blot er en ganske lille brik i et stort politisk opgør, der foregår i Danmark.

 

I de senere år er de venstreorienterede blevet trængt stærkt tilbage, især i udlændingepolitikken. Nu prøver de at slå igen, og en af metoderne er at forsøge at undergrave Den Korte Avis’ økonomi.

 

”Presselogen”

Sagen blev i søndags diskuteret i programmet ”Presselogen” på TV2. Her debatterer mediefolk forskellige aktuelle sager.

 

Læs også
Hvornår går borgerlige politikere i flæsket på de politiserende røde journalister?

En Naja Nielsen, der tituleres nyhedschef på DR, erklærede, at P3-indslaget var ”en alvorlig fejl”. Hun erkendte, at man her brugte P3 som ”megafon til at føre en kampagne” mod Den Korte Avis.

 

Denne erkendelse blev solgt som en stor nyhed. Men et fem års barn kan se, at radioværten overskred alle grænser for, hvad et offentligt medie kan tillade sig.

 

Det, man gerne ville høre fra nyhedschefen, var, hvilken straf radioværten vil få.

 

Pustede sig op

Da Naja Nielsen var færdig med sine læbebekendelser, gik hun straks i gang med at puste sig op. Hun forsøgte for eksempel at bilde seerne ind, at vi er ”en lillebitte avis”.

 

Den Korte Avis er startet på bar bund uden nogen kapital og uden noget apparat i ryggen. Ved egen kraft er vi på få år kommet op på en månedlig læserskare, der har svinget mellem en halv og en hel million. Det er ikke nogen ”lillebitte avis”.

 

Det lyder nok fremmed for Naja Nielsen. Hun har sikkert aldrig skabt noget på egen hånd. Hun er gjort af venstreorienteret åndelig beton har derfor haft alle forudsætninger for at gøre karriere i DR – løftet frem af meningsfæller i den kæmpestore røde mediemaskine.

Læs også
Det venstreorienterede DR overrasker med initiativ, der styrker nationalfølelsen

 

Nu sidder så denne Fru Ingenting, der burde være en krybende undskyldning, og skal spille høj i hatten over for os.

 

Helt komisk blev situationen, da en anden deltager i programmet, der kommer fra den beskedne avis Information, også skulle bjæffe med og tale om ”så lille en publikation”. Det Enhedsliste-agtige Information har vel eksisteret i over 70 år efterhånden, og dets læserskare er stadig lige begrænset.

 

Politisk opgør

Hermed er vi fremme ved sagens kerne: Angrebene på Den Korte Avis er politiske. De er et led i et større opgør.

 

Det er stærkt venstreorienterede kredse, der har løbet sagen i gang via Facebook. Og de har så fået en række virksomheder med – af grunde, som vi kun kan gisne om.

 

Under alle omstændigheder har de venstreorienterede kredse bag angrebene på os ikke bestilt andet end at tabe politisk i de senere år.

 

Læs også
Video fra Sverige: Muslimske piger tvinges til at gå ind bagerst i bussen, drengene skal have de forreste pladser

Det gælder især i udlændingepolitikken, hvor vælgerne massivt går en anden vej, end disse kredse ønsker.

 

Nu prøver de så at få revanche ved at kaste sig over en avis, der ikke har de store magtmidler til rådighed.

 

Men vi har vores læsere. Jeres opbakning er af fuldstændig uvurderlig betydning.

 

Antidemokratiske kræfter skal ikke have held til at føre politik ved at ramme folk på pengepungen.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…