Indvandrerkvinden var ved at føde og skulle med en ambulance – men så skabte manden drama ved uhørt grov opførsel

En udenlandsk kvinde fik problemer da hun skulle føde sit barn. Derfor besluttede Svendborg sygehus at overflytte hende til Odense Universitets Hospital. Det skriver fyens. dk.

 

Kvindens mand ville med i Ambulancen, men det måtte han ikke.

 

Personalet forsøgte at fortælle ham, at selv skulle sørge for transport til Odense, men han forstod tilsyneladende hverken dansk eller engelsk.

 

Han ville med. Men da det ikke kunne lade sig gøre blev han så vred, at han gjorde noget helt uhørt.

 

Han spyttede på jordemoderen, og han spyttede på ambulancefolkene.

 

Det var så groft, at politiet blev tilkaldt. Manden fik en bøde på 2.000 kr, og han blev sigtet for vold mod personer i offentlig tjeneste.

 

Her er et for personale, der sætter alt i gang for at hjælpe hans kone. Men manden viser ingen respekt. At spytte er tværtimod at udvise den største disrespekt. Men godt at manden blev sat på plads med en bøde og en sigtelse.

 

Konfrontationer mellem indvandrere fra især muslimske lande, og det danske sygehusvæsen er dog ikke ukendt.

 

Netop Odense Universitets Hospital har været plaget af episoder med voldsparate indvandrermænd, der trænger ulovligt ind på hospitalet, hvor de smadrer ting på deres vej for at få fat i en patient. Af selv samme grund har OUH etableret indgangspartier der hurtigt kan låses af.

 

I den blødere ende kan det handle om indvandrere der bliver irriterede fordi de ikke forstår at man skal være tilbageholdende med penicillin eller sovemedicin til børn. Dét kan man høre om i DR programmet Sundhedsmagasinet.

 

Læs også
’Sydlandsk mand’ gjorde seksuelle tilnærmelser til kvinde på gaden – da hun afviste ham, fik det uhyggelige konsekvenser

Vi har et sundhedssystem, der hviler på tillid, ansvar og respekt. Men begynder at frygte, at det smuldrer.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…