Han sad i sin stue, da der blev kastet snebolde mod vinduet – han gik ud for at se nærmere, men der ventede ham en meget ubehagelig overraskelse

En 44-årig mand fra Gullestrup ved Herning sad forleden i sin stue. Kort før midnat blev der kastet snebolde mod vinduet.

 

Han gik ud for at se nærmere og få det stoppet. Men der ventede ham en meget ubehagelig overraskelse. En gruppe drenge i alderen 12-16 år kom farende mod ham og slog ham flere gange i ansigtet med et jernrør, hvorefter de forsvandt.

 

Manden kom på skadestuen på Herning Sygehus, hvor han blev behandlet for seks flænger i ansigtet fra jernrøret.

 

Offeret har fortalt politiet, at gruppen af drenge er af østafrikansk herkomst.

 

Modbydelig oplevelse

Lokalpolitiet i Herning oplyser, at der er en gruppe unge med afrikanske rødder, som på det seneste har givet anledning til en del uro i Gullestrup. Blandt andet har de generet passagerer i bybusser.

 

Men her var der jo tale om en hel del mere end at blive ”generet”. En mand sidder ganske fredeligt i sit hjem, så kommer der snebolde på ruden, men han går velsagtens ud i den tro, at det bare er lidt drilleri. Så får han uden varsel smækket et jernrør i ansigtet.

 

Det kan ikke bare slås hen som drengestreger. Det er en modbydelig oplevelse. Forhåbentlig får man fat i gerningsmændene.

 

Herning Folkeblad, Politiet

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…