Uledsagede flygtningebørn bør sendes tilbage til deres familier

Børn er et lands og vor civilisations fremtid, men for mange børn kan ødelægge jorden pga. overbefolkningens indflydelse på klimaet – den globale opvarmning truer!

 

Hvorfor tror man i Danmark, at vi er de bedste og klogeste? Når det gælder omsorg for børn, tager vi ofte forkerte beslutninger og glemmer, at kærlighed, kultur og rødder betyder mere, end vi tror.

 

Man gør et barn fortræd – i den bedste mening

I 1950erne blev 22 grønlandske børn i alderen 5-8 år fjernet fra deres familier og bragt til Danmark for at lære dansk sprog og kultur. Børnene anede intet om deres barske skæbne, da de vinkede farvel til deres mor og far. Nogle blev bortadopteret og nogle endte på børnehjem, men de vendte ikke tilbage til Grønland, hvilket var den oprindelige mening med eksperimentet om det tosprogede Grønland.

 

Red Barnet og Dansk Røde Kors, der sammen med den danske stat stod for forsøget, erkender i dag fejlbeslutningen.

 

I dag kører en sag om 3 børn fra Etiopien, der blev bortadopteret til Danmark. Deres forældre troede, børnene ville få det bedre, og at de fortsat kunne have kontakt med dem. For adoptions-bureauerne drejede det sig om penge, men børn er ikke en salgsvare. De 3 etiopiske børn savnede deres mor og far, og sagen endte ulykkeligt. Det ene barn er nu flygtet hjem, og de to andre er på børnehjem.

 

Danske socialpædagoger tror stadig, at børnene vil foretrække Danmark med vore velfærdsgoder i stedet for deres mor og far i det fattige Etiopien. Men det er svært at omplante børn, der savner en mors kærlighed, familie, rødder, kultur og venner. Selv børn har venner!

 

Vi har set TV-udsendelsen ’Sporløs’, hvor danske adoptivbørn leder efter deres rødder, og når de finder dem, er der en glæde og kærlighed til deres biologiske familie, som de har savnet, hvilket kan være svært at forstå, for i Danmark har de jo mobiltelefon, cykel og andre goder!

 

Vi fortsætter med at gøre børn fortræd med de tusindvis af flygtningebørn, der strømmer til Danmark for at få opholdstilladelse, så de kan få forældre og søskende til landet. Disse børn er ofte sendt i forvejen som ankerbørn for at skaffe resten af familien ophold i Danmark. Børn er loyale overfor deres forældre og vil gøre alt for, at det skal lykkes, men det er kynisk og ansvarsløst at sende sit mindreårige barn alene af sted for at sørge for, at resten af familien kan følge efter.

 

Det koster ½ – 1 mio. kr. at sørge for ét flygtningebarn. Det ville være billigere og bedre at sende barnet hjem til forældrene og evt. sende dem penge. I Afrika, hvor man regner med en fordobling af befolkningstallet, vil der blive millioner af børn at sende af sted, så vi er nødt til at stoppe menneskesmuglernes kyniske levevis og sørge for, at forældrene lever op til deres ansvar.

 

Vi bør stoppe børnemigrationen – også for børnenes skyld

Læs også
Filmanmeldelse: Amy eller Tigist?  – en adoptionshistorie

Alle disse migrantbørn bør være en del af deres eget lands opbygning og udvikling. Man kunne ’fjernadoptere’ et barn og betale for dets opvækst og uddannelse, hvilket allerede sker i dag.

 

Man bør ikke omplante børn fra en verdensdel til et andet, når de har familie. Forældreløse er en anden sag. Børn skal ikke tage ansvaret for deres forældre – det bør være omvendt?

 

Alle lande bør blive bæredygtige og sørge for deres egen befolkning

De fleste europæiske lande er siden 1950 blevet overbefolkede i forhold til bæredygtighed, men vi ønsker stadig, at der fødes danske børn, som kan bygge et fremtidigt Danmark med danske værdier, traditioner og kultur.

 

Den globale befolkningstilvækst på 80 mio. mennesker årligt truer klimaet og bør bremses ved familieplanlægning. Ellers vil flygtningestrømmen øges, og der vil ikke kun være konflikter over traditioner og kultur men også pga. mangel på vand, mad og andre naturressourcer.

 

global-alarm.dk

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…