Udvisningsdømte Danny Abdallah hygger sig med biler og byture, selv om han burde være på udrejsecentret Kærshovedgård

Danny Abdalla mens han levede det søde liv (Foto: Privat)

Regeringen har inddraget det tidligere åbne statsfængsel Kærshovedgård til opholdssted for udlændinge som grundlæggende ikke har ret til at opholde sig i Danmark.

 

Målgruppen kan inddeles i tre grupper.

 

Udlændinge som har fået afslag på asyl, men som nægter at forlade Danmark.

 

Udlændinge der efter afsoning for kriminalitet er dømt til udvisning. Men fordi de enten nægter at forlade Danmark eller fordi de har gang i en sag, opholder de sig i Danmark. De har en såkaldt kriminel meldepligt.

 

Udlændinge der efter afsoning for kriminalitet er dømt til udvisning. Men fordi deres liv efter sigende er i fare hvis de vender hjem, har de fået tålt ophold i Danmark. Denne gruppe har ligeledes meldepligt.

 

Det anslås at gruppen på kriminel meldepligt andrager omkring 130 personer. Gruppen på tålt ophold ca. det halve.

 

Men ordningen med meldepligt har aldrig fungeret tilfredsstillende. Mange udvisningsdømte blæser på myndigheder og møder aldrig op i Center Sandholm hvor de har pligt til at melde sig med passende intevaller.

 

En af dem er udvisningsdømte Danny Abdallah som har boet i Nordjylland siden han blev løsladt i 2011.  Danny Abdallah fik i 2003 en dom på 8 år for våbenbesiddelse, narkohandel, vold og afpresning og han har været på tålt ophold i Danmark siden 2011.

 

Tv 2 besøgte ham i Nordjylland i september 2014:

 

”Jeg har ikke været til meldepligt siden november (2013), og jeg har ikke tænkt mig at komme. Det kommer ikke til at ske. Jeg kommer aldrig mere. De ringer en gang om måneden, det er spild af tid,” sagde han. (Tv 2)

 

Læs også
Højesteret ophæver opholdspligten og slipper kriminelle på tålt ophold løs på den sagesløse befolkning – politikerne svigter

Og som sagt så gjort. Da Tv 2 besøgte Abdallah boede han i en lejlighed i Frederikshavn, men de sidste par år har han boet i eget rækkehus i Aalborg. Her hygger han sig med sine store muskelhunde og hurtige biler.

 

Man kan følge med i hvad Abdallah har gang i, han er nemlig flittig til, at slå diverse begivenheder op på sin åbne Facebook-profil.

 

Umiddelbart skulle man tro, at en person med Abdallahs status ville holde lav profil, men det er lige modsat. Han slår om sig med store biler, byture og restaurantbesøg.

 

Man må sige det er en gåde hvordan han kan have råd til alt det, når han ikke har nogen indtægt udover, det symbolske beløb han får udbetalt i lommepenge.

 

Regeringen siger, Kærshovedgård er for personer som Danny Abdallah. Men enhver kan se, at han lever det lette liv i Aalborg.

 

Vi ved det ikke, men måske har politiet givet Abdallah dispensation til at opholde sig i huset i Aalborg, og måske har han en rig fætter som betaler alle han regninger.

 

Læs også
Tålt ophold giver afviste asylansøgere og udenlandske forbrydere mulighed for at bevæge sit frit i det danske samfund

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…