Udlændinge i en dyr bil lokkede kvinde til at betale for deres benzin – hun faldt for et plattenslager-trick af værste skuffe

En 35-årig kvinde holdt på en tank i Vejle. Her spurgte nogle udlændinge hende, om hun kunne betale for deres benzin, da de ikke havde penge på sig. Til gengæld ville de give hende nogle guldsmykker som betaling.

 

Her burde alle alarmklokker have ringet hos kvinden. Medierne har efterhånden omtalt en stribe tilfælde, hvor udenlandske plattenslagere har lokket naive danskere til at betale deres benzin-regning og nogle gange mere end det. Ofte bruger de falske guldsmykker som betaling.

 

Og selv hvis man ikke har hørt om disse sager, skal man ikke tro på tilfældige udlændinges påstande om, at deres ”guldsmykker” faktisk er af guld.

 

Nu om dage kan man roligt regne med, at folk er plattenslagere, når de siger, at de hverken har kontanter eller betalingskort, men tilfældigvis har værdifulde guldsmykker på sig.

 

Men kvinden hoppede på tricket og betalte deres benzinregning på 540 kr. I stedet sidder hun tilbage med nogle smykker, der aldrig har set guld.

 

Hendes eneste trøst kan være, at hun ikke er den eneste, der er faldet for dette plattenslager-trick.

 

Svindlerne kører altid i ret store biler. De må satse på, at det giver en respekt hos ofrene, der bedøver deres kritiske sans.

 

Vejle Lokalpoliti opfordrer til at være opmærksom og ikke lade sig snyde.

 

Vi danskere er venlige folk, og det er godt. Men det er skidt, når venligheden udarter til tossegodhed.

 

De udenlandske fupmagere fik 540 kr. ud af episoden – og sikkert også et billigt grin bagefter.

 

Læs også
Så mange asylansøgere i Danmark blev sidste år dømt overtrædelser af straffeloven – herunder for drab og voldtægter

(Lokalavisen Vejle)

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…