TV2’s afsløring af imamer er samtidig en ufrivillig afsløring af de politisk korrekte kræfters store svigt

Foto: Steen Raaschou

TV2 har med dygtigt journalistisk arbejde vist, hvordan kendte imamer i store moskeer systematisk arbejder på at skabe muslimske parallelsamfund i Danmark.

 

I disse parallelsamfund gælder ganske andre love, regler og værdier end de danske. Love, regler og værdier, der bygger meget bogstaveligt på Koranen og andre islamiske skrifter:

 

En kvinde er underkastet sin mand. Han kan tvinge hende til sex. Han kan nægte hende at tage arbejde. Han kan tage flere koner. Hvis han slår hende, skal hun ikke gå til politiet – i stedet bør sagen behandles i et sharia-råd bestående af imamer. Her kan hun få at vide, at hun skal leve med mandens vold.

 

Imamerne laver deres eget retssystem, der skal have mindst muligt at gøre med det danske. Som en imam formulerer det over for TV2’s kvindelige ’muldvarp’: ”Du skal ikke gå til danskerne.”

 

Selv når det gælder børnefødselsdage, bliver kvinden rådet til at holde sig væk fra danskerne.

 

Effektiv afsløring

Imamerne er med andre ord blevet taget på fersk gerning. Når de bliver spurgt officielt, aflirer de en standardremse om, at de går ind for integration, fordi deres moské jo gerne vil være en del af det danske samfund. Men på skjult kamera gør de alt for at modarbejde selv samme danske samfund.

 

TV2-programmerne er effektiv afsløring. Det virker naturligvis særlig stærkt, når man direkte ser og hører imamerne fortælle, hvad de virkelig mener.

 

Det er ikke sådan at løbe fra bagefter. Imamernes søforklaringer, da de opdager, at de er afsløret, ville da også være ret festlige, hvis sagen ikke var så alvorlig.

 

Fundamentalismen er velkendt

Men ret beset er det ikke kun imamerne, der bliver afsløret i TV2’s udsendelser. Det er også de politisk korrekte danske kræfter – herunder TV2, sådan som det fungerer til daglig.

 

Læs også
Hvornår går borgerlige politikere i flæsket på de politiserende røde journalister?

De synspunkter, som imamerne lufter bag kulisserne, er jo på ingen måde ukendte.

 

Det er fastslået mange gange, at disse miljøer prædiker islamisk fundamentalisme. Det vil sige, at de ønsker at indrette samfundet og dagliglivet efter en ganske bogstavelig fortolkning af, hvad der står i Koranen.

 

Det er også velkendt, at et stort antal muslimer i Danmark og andre vestlige lande accepterer denne fundamentalistiske udlægning af islam, selv om de ofte ikke følger den til punkt og prikke i praksis.

 

Undersøgelser viser, at det forholder sig sådan. I Danmark fremgår det for eksempel af en meningsmåling, som Wilke lavede for Jyllands-Posten i oktober sidste år. Den hidtil største undersøgelse på europæisk plan viser det samme (Wissenschaftszentrum Berlin für Sozialforschung).

 

De politisk korrekte vil ikke vide noget

Der foreligger i det hele taget en ganske betydelig mængde viden om disse forhold. Det er pærenemt at opsøge denne viden.

 

Men de politisk korrekte kræfter har temmelig konsekvent ladet, som om denne viden ikke eksisterer. Og de har ikke vist nogen interesse for at opsøge mere viden. Sikkert, fordi det ville ødelægge deres verdensbillede og isolere dem fra deres lige så politisk korrekte bekendtskabskreds.

Læs også
TV2 afslører politiskandale – men holder hånden over Mette Frederiksens rolle

 

TV2 har på bedste vis konfronteret imamerne med spørgsmålet: Hvordan hænger det, du siger officielt, sammen med det, du siger bag kulissen?

 

På samme vis kan man spørge de politisk korrekte kræfter: Hvordan hænger det, du går og siger, sammen med den alment tilgængelige viden om fundamentalistisk islam?

 

Asylstrømmen

Også på et andet afgørende punkt bliver de politisk korrekte kræfter bragt i forlegenhed af den form for viden, som TV2 nu så fortjenstfuldt har gjort alment tilgængelig.

 

Programmerne viser, hvordan imamerne udnytter den efterhånden store muslimske befolkning i Danmark til at udvide deres parallelsamfund. Som en imam triumferende sagde i programmet i går aftes: ”Vi har fået åbnet det danske samfund” (at “åbne” er en omskrivning for at “erobre”).

 

Det er logik for perlehøns, at jo mere omfattende den muslimske indvandring til Danmark bliver, jo flere, større og stærkere muslimske parallelsamfund bliver der dannet.

 

Læs også
TV2 gik over stregen i forhold til Dansk Folkeparti, men trækker nu tilsyneladende i land

Sagt på en anden måde: Den voldsomme asyltilstrømning, som vi og resten af Europa oplever, vil med stor sikkerhed føre til meget omfattende parallelsamfund. Det vil give imamer som dem i TV2’s programmer fantastiske arbejdsbetingelser – og det ved de jo godt selv.

 

Hykleri

Alligevel plæderer politisk korrekte kredse for, at vi skal acceptere en meget større muslimsk tilstrømning til Danmark. Samtidig med, at de slår hænderne forfærdet sammen over imamernes arbejde på at skabe parallelsamfund. Det er hykleri.

 

Derfor må man spørge politisk korrekte kredse: Hvordan vil I forklare, at i ønsker en langt mere omfattende tilstrømning, der skaber parallelsamfund – samtidig med, at I bliver vældig forargede, når disse parallelsamfund bliver afdækket på TV?

 

Det er ikke kun imamerne, der har et troværdighedsproblem.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…