Det er sandelig nye tider – nu forsøger selv TV2 at vise, at de også kan kritisere imamer

Den 1. september 2014 bragte Den Korte Avis et interview med en talsmand for Moskeen på Grimhøjvej i Aarhus, Fadi Abdalllah.

 

Her erklærede Abdallah sin støtte til Islamisk Stat. Dette var en særdeles opsigtsvækkende nyhed. Ingen andre danske medier havde på det tidspunkt haft den.

 

Men i stedet for at fremhæve afsløringens betydning, gjorde TV2, hvad det kunne, for at mistænkeliggøre historien i Den Korte Avis. Det samme gjorde Danmarks Radio.

 

Vi modtog henvendelser fra begge de to TV-stationer, der insinuerede, at der ikke var dækning for, hvad vi havde skrevet.

 

TV2 mistænkeliggjorde Den Korte Avis

Ak, ja. Det var dengang. Det var dengang, hvor TV-stationernes politiske korrekthed var så ekstrem, at man forsøgte at jorde en historie om, hvor rabiat Moskeen på Grimhøjvej var.

 

Men nu er der sandelig sket noget. I disse dage laver TV2 et stort nummer ud af, at de kan afsløre, hvor rabiat Moskeen på Grimhøjvej er!

 

Det sker i forbindelse med en videooptagelse af imam Abu Bilal fra Grimhøj-moskeen, der forklarer, at muslimer skal straffes med døden, hvis de er utro, hvis de forlader islam, og hvis de slår en muslim ihjel.

 

For at det ikke skal være løgn, henviser TV2 til, at det var kollegerne på DR, der første gang afslørede, at formanden for moskeen havde stor sympati for Islamisk Stat!

 

Dette var noget, DR fandt ud af i januar 2015, altså flere måneder efter, at Den Korte Avis havde sit afslørende interview med talsmanden.

 

Kan alle se, kan alle høre?

Læs også
Forbyd muslimske bønnekald ved lov

TV2 og DR er virkelig de sidste dages hellige, når det gælder kritisk belysning af den islamiske fundamentalisme i Danmark.

 

Når de nu begynder at rykke sig et stykke, er det under indtryk af det nye klima, som den massive asylstrøm har ført med sig.

 

I Danmark og i andre europæiske lande er befolkningen blevet så kritisk over for voksende islamisk indflydelse på samfundet, at de politisk korrekte kræfter føler sig mere og mere trængte. Det gælder også nogle af de mest ekstreme politisk korrekte miljøer som TV2 og DR.

 

En ny meningsmåling viser, at danskernes tilslutning til en stram udlændingepolitik i dag er større end nogen sinde. (Wilke/Jyllands-Posten)

 

Så nu forsøger TV2 at give indtryk af, at de går forrest i afsløringen af islamister i Danmark. Det gør de så med en historie om holdninger blandt imamer, som har været kendte i mange år – men den bliver pudset op, som om det var en sensationel afsløring. Kan alle se, kan alle høre?

 

Forsøg på at profilere sig selv

Dette skal ikke misforstås. Det er absolut godt, at TV2 har lavet disse optagelser og bringer dem. Det virker særlig stærkt, når den slags holdninger bliver fanget på billede og lyd. Og så på en stor TV-station.

Læs også
Asger Aamund fylder 80 år: Islam er i krig med os – det er på tide at se virkeligheden i øjnene

 

Der er ingen tvivl om, at det vil sætte ekstra skub i debatten om islamisternes ord og handlinger. Den Korte Avis skal være de første til at hilse dette velkomment.

 

Men vi bevarer en sund skepsis over for TV2’s forsøg på at ride med på den kritiske holdning i befolkningen. Vi tror rent ud sagt ikke, at den er ærligt ment. Den er formentlig snarere et forsøg på at profilere sig selv i en tid, hvor befolkningen ser meget kritisk på, hvad asylstrømmen bringer med sig.

 

TV2’s yndlingsimam

Hidtil har TV2 stort set ikke bestilt andet end at misinformere seerne om islam og islamiske kræfters rolle i det danske samfund.  Hvor meget der skyldes simpel uvidenhed, og hvor meget der skyldes bevidst politisk korrekt fordrejning, kan være vanskeligt at afgøre.

 

For bare at give et enkelt eksempel:

 

TV2 har i høj grad dyrket en kendt dansk imam ved navn Fatih Alev. Man har lanceret ham som en ”moderat muslim”, der skulle fortælle danskerne, hvad man kan gøre for at sejle op mod islamisternes indflydelse.

 

Læs også
To bøger, der giver indsigt i muslimsk værdier og dannelsesidealer

Et minimum af research viser, at Fatih Alev selv må betegnes som islamist. Han går ind for en religiøs stat styret af islams regler. Hen er imod demokratiet. Han mener, at muslimske kvinder ikke skal have ret til at bestemme over deres eget liv.

 

Hans begrundelse for at have disse synspunkter er meget simpel: De står i Koranen og andre hellige skrifter, og derfor er det umuligt for ham at afvise dem.

 

Denne mand har været en darling for TV2, når islamiske forhold skulle belyses.

 

“Idealsamfund”

I den aktuelle sag om Grimhøj-moskeen søger TV2 også at gøre imam Abu Bilals udtalelser om dødsstraf mere uskyldige, end de er. Man taler om, at dødsstraf for utroskab m.m. ikke skal gælde i Danmark. Det hører kun hjemme i et “idealsamfund”, hvis man skal tro TV2.

 

Men det er forkert. Islamister arbejder alle steder for, at man kan få dødsstraf for muslimer, der er utro eller forlader islam. En sådan dødsstraf eksisterer da også i nogle muslimske lande og ikke bare i et “idealsamfund”.

 

Når imamerne siger, at det ikke hørere hjemme i Danmark, er det alene, fordi de ved, at denne tankegang ikke har nogen chance i dagens Danmark.

Læs også
Islamisk skilsmisselov skaber ulykke i Danmark

 

 

Ikke fem flade øre

Men nu springer TV2 altså ud som vældig kritisk over for islamistiske imamer. Det er sandelig nye tider.

 

Man skal glæde sig over, at TV2 har lavet optagelser, som tager den radikale imam på fersk gerning. Men stationens forsøg på at iscenesætte sig selv i den forbindelse giver vi ikke fem flade øre for.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…