TV2 går amok i forsøget på at skræmme danskerne væk fra den stramme udlændingepolitik

Udskriv

Der er stor folkelig opbakning til, at Danmark skal føre en stram udlændingepolitik, som kan begrænse asyltilstrømningen.

 

Denne holdning deles dog ikke af Journalistisk Venstreparti. De røde journalister, som dominerer de danske medier, gør alt, hvad de kan, for at stille stramningerne i udlændingepolitikken i et dårligt lys.

 

Lørdag gik TV2 helt amok i denne kamp for at skræmme danskerne væk fra den stramme udlændingepolitik. Dagen igennem søgte TV2 News at banke en fuldstændig hysterisk stemning op.

 

Hinsides enhver anstændighed

Igennem nogen tid har de venstreorienterede journalister kørt en kampagne mod den ny danske regel om, at asylansøgere i Danmark skal betale for deres egne omkostninger, hvis de har penge eller værdigenstande til det.

 

Denne ordning er ellers helt på linje med, at danske borgere selv skal betale deres leveomkostninger, hvis de har pengene.

 

Grundtanken er den samme: Man skal kun på offentlig forsørgelse, hvis man ikke kan klare sig selv.

Læs også
Dansk TV er så politisk korrekt, at man fortier en helt afgørende ting ved det norske valg

 

Men det fik danske medier, med de store offentlige TV-stationer i spidsen, gjort til noget meget odiøst. De hentede næring i den kritik, som visse store internationale medier fremkom med. Herunder Washington Post, New York Times og CNN.

 

De amerikanske medier tillod sig endda at sammenligne med nazisternes behandling af jøder.

 

Dette er langt hinsides enhver anstændighed. De nævnte medier dyrker generelt en ekstrem politisk korrekthed, og her synes de at have sluppet alle tøjler.

 

Der opstår en slags selvforstærkende proces, som vi har oplevet en del gange gennem årene:

 

Regeringens modstandere fodrer de udenlandske medier med meget negative historier om regeringens forslag. Det bliver pumpet godt op i visse udenlandske medier. Derefter laver Journalistisk Venstreparti negative historier i de danske medier under henvisning til, hvad de udenlandske medier har skrevet.

Læs også
DF angriber regeringens påstand om, at flygtninge strømmer i arbejde – ‘den prøver at sælge fiasko som succes’

 

Schweiz og Tyskland gør det samme

Så kom det for nogle dage siden frem, at en lignende ordning findes i Schweiz! Her får asylansøgere også lov til at betale deres omkostninger, hvis de kan – den schweiziske ordning er endda skrappere end den danske.

 

Torsdag kunne den tyske avis Bild fortælle, at samme ordning såmænd findes i Tyskland! Den praktiseres – også i en skrappere udgave – i delstaterne Bayern og Baden-Württemberg, og den tyske forbundslovgivning giver direkte adgang til dette.

 

Hvordan er det nu, New York Times og CNN? Er Schweiz og det moderne Tyskland også blevet halvnazistiske?

 

Det er pinligt at overvære journalistik på så ringe et niveau i så kendte internationale medier. Og det er dobbelt pinligt at overvære det cirkus, som Journalistisk Venstreparti i Danmark har sat i gang. Det blev endnu værre lørdag.

 

Læs også
Et aktuelt eksempel demonstrerer, hvordan de etablerede medier producerer falske nyheder på stribe

Regeringens medansvar

Regeringen har selv et vist medansvar for hysteriet. Det er helt uforståeligt, at den ikke sørgede for at fortælle omverdenen, at andre lande gjorde det samme. Det skulle selvfølgelig fra starten af have været med i dens argumentation.

 

Regeringen kunne også have været mere klar i mælet omkring de undtagelser, der skal gælde for værdigenstande med affektionsværdi.

 

Men det ændrer ikke ved, at mediernes kritik har været langt under lavmålet.

 

En stor ”sensation” i TV2 News

Lørdag bøvlede TV2 helt uanfægtet videre med at udmale, hvor forfærdelige konsekvenser de omtalte regler kunne få. TV2 News kørte hele dagen med en stor ”sensation”:

 

De danske regler for beslaglæggelse kunne fremkalde en ny Muhammed-krise, der kunne true Danmarks økonomi og sikkerhed. Det var der nemlig nogle ”eksperter”, der havde sagt til Kristeligt Dagblad. Og så kørte den ellers derudaf med en ny nedrakning af Danmark.

 

Nyhederne på TV2 kl. 19 samme aften præsterede at lave en tophistorie, der fortsatte nedrakningen af regeringen uden med et ord at nævne, at Schweiz og Tyskland allerede har lignende ordninger. Det er uanstændig journalistik.

 

 

 

Sagt ganske kort: Det er fuldkommen forrykt at sammenligne forslaget om beslaglæggelse af asylansøgeres penge med Muhammed-krisen.

 

Muhammed-krisen opstod, fordi visse regeringer i Mellemøsten havde brug for at vise, hvor meget de værnede om islam. Det gjaldt ikke mindst Egypten, der havde en afgørende rolle. Danske imamer pustede som bekendt kraftigt til ilden med en række løgnehistorier om Danmark.

 

Samtidig var det en meget velegnet sag for de muslimske regimer, fordi krænkelse af profetens ære er noget helt specielt. At asylansøgere skal betale for nogle omkostninger har slet, slet ikke samme betydning.

 

Men for TV2 er det ét fedt. Alt, hvad der kan bruges til at rakke ned på blå blok og forsøge at skræmme vælgerne væk fra den stramme asylpolitik, bliver brugt.

 

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ