Trump-hysteri for fuld udblæsning: Nu får svenske forældre vejledning i, hvordan de skal tackle deres børns angst for Trump

Nu er det åbenbart kommet så vidt, at Trump har skræmt livet af svenske børn, som åbenbart lever i rædsel, efter at Donald Trump er blevet valgt som USA’s præsident.

 

Altså hvis man ellers skal tro en af Sveriges største og mest velrenommerede aviser, Svenska Dagbladet.

 

Under en stort opsat rubrik: ”Tips: Sådan taler du med dine børn om Trump”, giver avisen gode råd til forældre, efter indledningsvis at konstatere, at ”I de sociale medier er mange børn angste for, at der vil bliv krig i Verden. Hvordan skal man forholde sig til det?”

 

Man skal sige: Jeg forstår din angst

Avisen har nu bedt en rådgiver ved navn Somaya Ghanem, der er rådgiver ved foreningen BRIS – Barnens Rätt i Samhället, om at give gode råd til forældrene, og hun siger blandt andet:

 

”Man behøver ikke at spille uberørt, men kan sige: ’Jeg forstår din angst og føler også angst’ og kan heller ikke leve med, at vi faktisk ikke aner, hvad der vil ske. Det er godt at være oprigtig, men man skal dog ikke overføre sine frustrationer på dem.”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Læs også
Video: Hunden vil sidde ned, så hvorfor ikke sætte sig på en dejlig blød baby …

 

 

 

 

Trump og verdenskrig

På de sociale medier er mange børn angste for, at der vil blive krig i Verden, konstaterer avisen og spørger: Hvordan skal man forholde sig til det?

 

”Børn er meget her og nu,” understreger Somaya Ghanem, ”og du kan forklare, at uanset, hvad der sker, så bliver der ikke verdenskrig nu. Men det er godt at være oprigtig og sige, at man ikke har alle svar,” og fortsætter:

 

”Der er ingen, som rigtigt ved, hvordan det bliver, og det skal man være ærlig omkring.”

 

Hvordan skal man forklare, at han blev valgt?

Læs også
Udenrigspolitikken i et bekymrende paradigmeskifte – Danmark er på vej væk fra USA

På spørgsmålet om, hvorfor han blev valgt, når han siger ting, som børnene har lært, at man ikke må sige, er det svært at give et godt svar, lyder det fra forældrerådgiveren, som dog uddyber:

 

”Det kan man forklare ved, at man også selv har svært ved at forstå det. Siden kan man forklare, hvordan det demokratiske system fungerer, og at dem, som har stemt på ham, måske ikke er enige i alle hans synspunkter, men i en del.”

 

Det store spørgsmål er imidlertid, og som Svenska Dagbladet af måske gode grunde ikke rører: Hvordan i alverden har svenske bøn fået den opfattelse, at Trump vil starte tredje verdenskrig?

 

http://www.svd.se/tips-sa-pratar-du-med-dina-barn-om-trump

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…