Udenlandske tricktyve troede, de kunne narre Mogens, men han tog kampen op: ‘Jeg blev sur. Rigtig sur’

 

 

81-årige Mogens Madsen fra Nærum bruger stok. Men han brugte den ikke mod nogle udenlandske tricktyve der forsøgte at stjæle hans dankort. Det fortæller Ruderdal Avis.

 

Mogens Madsen havde været i Meny, hvor han havde indløst to Oddset-kuponer.

 

Mens han bliver ekspederet, bemærker han, at der er kø bag ham, men han lagde ikke mærke til, at han måske fik afluret sin pinkode.

 

“Jeg er formentlig allerede blevet spottet der. Jeg havde registeret, at der stod nogle bag mig i køen, men jeg havde ikke mistanke til, at nogle havde observeret mig. Heller ikke da jeg gik hjem,” fortæller han. (Lokalavisen)

 

Det var på vejen hjem, der skete noget. Først møder Mogens et ægtepar, der vil give ham et kort. det vil Mogens ikke tage imod, og mens han står med parret kommer kvinden pludselig nærmere, og en anden mand kommer op bag ham. Samtidigt begynder parret at trække væk.

 

Nu opdager Mogens Madsen, at hans pung i baglommen er væk. Han begynder at råbe, parret løber væk, men Mogens får fat i manden, der kom bagfra og det lykkes ham at vriste sin pung fra ham.

 

“Jeg kunne se, at han stod og rodede ved nogle af sedlerne i pungen. Og jeg blev sur. Rigtig sur. Jeg fik vristet pungen fra ham, og vi blev meget uvenner. Skænderiet fortsatte lidt, og det kunne godt have udviklet sig til noget mere. Jeg forventede faktisk at få et slag,” fortæller den aldrende herre.

 

Heldigvis skete der ikke noget. Men oplevelsen har gjort Mogens Madsen vred, og nu advarer han andre ældre om at passe på.

 

Klik ind på Lokalavisen og se et billede af Mogens madsen.

 

Læs også
Mangeårig kriminalassistent: Udlændinge kræver stor politiindsats – men politiets øverste ledere vender det blinde øje til problemerne

Desværre er Mogens Madsen ikke den eneste der har mødt de udenlandske tricktyve denne sommer.

 

Pressekoordinator hos Nordsjællands Politi, Henrik Suhr siger til Lokalavisen:

 

“Det er den længste døgnrapport, jeg har skrevet i meget lang tid, og den er fyldt med tricktyverier, hvor ofrene har fået afluret deres dankortpinkoder i supermarkedkøer. Derefter er dankortet blevet stjålet og udnyttet. Den type har vi rigtig, rigtig mange af for tiden.”

 

Nordsjællands politi vil nu søsætte en kampagne så folk bliver mere bevidste om at passe på deres koder og hjælpe hinanden. Politiet vil bl.a. dele foldere ud i storcentrene.

 

Man må sige, at det er trist, at man skal have øjne i nakken og nærmest som udgangspunkt være mistroisk når man går ud og handler. Men så længe alverdens plattenslagere og tyvepak kan tage på berigelsesferie i Danmark under dække af EU´s fri bevægelighed, så er der vel ikke meget at stille op.

 

De udenlandske tyvebander er udspekulerede og udvikler hele tiden nye metoder.

 

Læs også
Udsigt til politisk drama om udlændingepolitik mellem Kristian Thulesen Dahl og Mette Frederiksen

Mogens Madsen var modig og opdagede hvad der foregik. Men de fleste vil ikke opdage, at de bliver snydt før banken fortæller, at deres konto er blevet lettet.

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…