Tre mænd forsøgte at overfalde hjemmehjælperen, men så gjorde hun noget, der kom helt bag på dem

Google maps

En 43-årig kvindelig hjemmehjælper havde torsdag aften netop afsluttet et hjemmebesøg i Kolt i Aarhus. Det var ved 21-tiden. Hun satte sig ind i sin tjenestebil og begyndte at køre ud fra parkeringspladsen.

 

En mand kom meget langsomt gående på tværs foran bilen. Det fik hjemmehjælperen til at sætte farten ned, så hun næsten standsede.

 

Derefter gik det meget stærkt.

 

Bilens passagerdør blev revet op af en anden mand, der holdt en kniv frem i sin venstre hånd. Samtidig blev førerdøren flået op af en tredje mand.

 

Hjemmehjælperen nåede ikke at finde ud af, hvad de ville. Men det var jo ret åbenbart, at de ikke ville hende noget godt. Det lignede i høj grad optakten til et overfald.

 

Men trods chokket holdt hjemmehjælperen hovedet koldt. Netop som gerningsmændene troede, at de havde hende, trådte hun resolut på speederen, så hun simpelt hen smed dem af bilen.

 

På vej ud fra parkeringspladsen kunne hun i bakspejlet se, at de stod og kiggede efter hende. Hendes reaktion var kommet helt bag på dem.

 

Hjemmehjælperen har ikke været i stand til at give noget nærmere signalement af gerningsmændene. De to af dem var formummede i hættetrøjer, den ene bar også maske for ansigtet. Den tredje nåede hun slet ikke at få noget indtryk af.

 

Hun havde mildt sagt også nok at se til med at udmanøvrere dem.

 

Godt gået, må man sige.

 

Læs også
Så mange asylansøgere i Danmark blev sidste år dømt overtrædelser af straffeloven – herunder for drab og voldtægter

(Østjyllands Politi)

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…