To mænd fra indvandrerbanden Black Army afpressede caféejer: Men de blev grådige, og så gik det helt galt

Tilfældigt arkivfoto fra Black Army på de sociale medier

To mænd af anden generation end dansk troede åbenbart, at de havde fundet en guldgrube, da de i sommers begyndte af afpresse en 39-årig caféejer i Slagelse.

 

Den 21. juli mødte de ifølge sn.dk op i den 39-åriges café. Her præsenterede de sig som medlemmer af banden Black Army og forlangte 10.000 kroner.

 

Ejeren fik den besked, at hvis ikke han betalte, ”kunne der ske alt muligt,” og dagen efter mødte de op på den 39-åriges bopæl i Næstved, hvor de fik udbetalt de krævede 10.000 kroner.

 

Blot et par dage senere kontaktede de igen caféejeren og forlangte denne gang at få 10.000 kroner udbetalt, inden der var gået en time.

 

Men så smækkede håndjernene

De aftalte i lighed med tidligere, at pengene skulle udbetales på 39-åriges bopæl i Næstved, men da de mødte op, lå der ikke 10.000 kroner og ventede på dem.

 

Det gjorde til gengæld politiet, som caféejeren fornuftigt nok havde kontaktet, så i stedet for 10.000 kroner fik de håndjern på.

 

De har begge siddet varetægtsfængslet i henholdsvis Slagelse og Helsingør siden den 26. juli, og skal for retten på torsdag.

 

Her kan de risikere op til seks års fængsel, hvis de bliver dømt for afpresning af særlig grov beskaffenhed, skriver sn.dk

 

Frygter bandekrig mellem Black Army og Hells Angels

Indvandrebanden Black Army, som de to noget tumpede pengeafpressere ifølge eget udsagn er medlemmer af, blev i foråret 2013 stiftet af den berygtede og dybt kriminelle palæstinensiske Daabas-familie i Vollsmose, og har siden da ekspanderet voldsomt.

 

Læs også
Indvandrer ville smide mand ud af lejlighed, hvis han ikke betalte ham 5000 kroner om ugen

Ud over hovedkvarteret på Nyborgvej i Odense har Black Army nu afdelinger i Svendborg, Aarhus, Herning og Næstved og fører sig rocker-stil frem med rygmærker, som er to AK-47 rifler over kors.

 

Bandens voldsomme ekspansion har ført til sammenstød med de etablerede rockergrupper, og i Odense frygter Fyns Politi i øjeblikket en regulær bandekrig mellem Black Army og Hells Angels.

 

Det sker efter adskillige våbenfund hos begge grupper, og af samme grund har både Black Armys klubhus på Nyborgvej og Hells Angels klubhus på Petersmindevej i Odense været lukket siden den 4. oktober og frem til i dag, den 8. november.

 

Ligeledes har der siden den 9. september været visitationszoner i den centrale del af Odense og de vil ligeledes vare frem til i dag, den 8. november.

 

Pengeafpresning, narko, våben og vold

Ud over at hæve kontanthjælp ernærer bandemedlemmerne i Black Army sig med pengeafpresning ikke blot mod caféer, men også mod mange andre typer erhvervsdrivende, for slet ikke at snakke om narkohandel og våben.

 

Altså samme kriminalitet som rockerne, som lederen af Fyns Politis afdeling for efterforskning af organiseret kriminalitet, Thomas Anderskov tidligere har udtrykt det her i avisen i forbindelse med, at det kom frem at erhvervsdrivende i både Odense og Svendborg bliver udsat for afpresning af trusler fra Black Army.

Læs også
Medlem af indvandrerbande tiltalt for tre drabsforsøg på Nørrebro

 

”Hidtil har kriminelle krævet beskyttelsespenge inden for deres eget miljø. Nu ser vi almindelige erhvervsdrivende blive opsøgt og truet,” konstaterede Thomas Anderskov her i avisen, da Black Army for alvor begyndte at føre sig frem i sensommeren 2014 og oprettede en afdeling i Svendborg som den første uden for Odense.

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…