Tidligere tysk TV-chef afslører: TV-stationerne bringer, hvad Merkel dikterer dem – ”I dag har man ikke lov til at sige noget negativt om flygtninge”

Wikimedia Commens

Tyskland har to store offentlige TV-stationer: ARD og ZDF. De fungerer reelt som regeringens forlængede arm. Journalisterne får besked på at lave indslag, ”som Angela Merkel kan lide.”

 

Det præger også i den grad deres dækning af asylstrømmen, som er ekstremt ukritisk. ”I dag har man ikke lov til at sige noget negativt om flygtninge.”

 

Disse afsløringer kommer fra Wolfgang Herles, som tidligere har haft en ledende stilling på ZDF. De faldt i en radiodebat forleden.

 

Ordrer fra oven

I en del tilfælde kommer regeringen direkte med ordrer om, hvad TV skal bringe og ikke bringe. TV-cheferne bringer så disse ordrer videre til medarbejderne, men lader, som om det er nogle ideer, de selv har fået.

 

Journalisterne får for eksempel at vide, at en bestemt vinkel på en historie er den rigtige, fordi den tjener ”Europa og almenvellet”.

 

Herles tegner således et billede af Tyskland som en skræmmende autoritær stat i forhold til medierne.

 

Det er da også en velkendt sag, at de tyske medier er meget politisk korrekte og særdeles sammenspiste med det politiske system. Herles afslører det blot endnu mere klart og direkte, end det ellers er sket.

 

Begivenhederne i Køln blev fortiet

Han er meget forarget over, at TV-stationerne i den grad spiser af politikernes hånd:

 

”Der er tale om regerings-journalistik, og det fører til en situation, hvor befolkningen ikke længere har tillid til os. Det er en skandale.

 

Læs også
DR og TV2 fortier en af de vigtigste afsløringer i lang tid: Integrationen af indvandrere fungerer overhovedet ikke

Denne folkelige mistillid er vokset eksplosivt i forbindelse med asylkrisen. Det er blevet meget tydeligt for en stor del af befolkningen, at de simpelt hen ikke får sandheden at vide om asylproblemerne fra TV-stationerne – og i øvrigt heller ikke fra størsteparten af den skrevne presse.

 

Utilfredsheden eksploderede i forbindelse med de voldsomme og omfattende sexovergreb i Køln nytårsaften. I fire dage efter de alvorlige begivenheder undlod TV-stationerne fuldstændig at omtale, hvad der var sket!

 

Vreden over dette var så stor, at ZDF måtte rykke ud med en offentlig undskyldning.

 

”Mutti” er benhård magtpolitiker

Medierne i Angela Merkels Tyskland er præget af censur og selvcensur i rystende omfang.

 

Merkel har yndet at give den i rollen som den venlige, favnende ”Mutti” for tyskerne. Men i virkeligheden er hun en benhård magtpolitiker.

 

(Breitbart, Daily Mail)

Læs også
Video: TV-reporter befinder sig blandt illegale afrikanske immigranter – pludselig forsvinder hun fra billedet, og der lyder et skrig
Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…