“Du får fem slikkepinde, hvis du kravler ind i bilen til os,” sagde to sydlandske mænd til 11-årig pige

Mandag eftermiddag kom en 11-årig pige gående hjem fra skoleidræt i Kjellerup. To voksne mænd spurgte, om hun ikke kunne tænke sig at komme ind til dem i deres bil. Så skulle hun nok få fem slikkepinde.

 

Hun skulle bare stille sin cykel ved busstoppestedet, så kunne de vende tilbage og hente den, når hun havde fået sine slikkepinde.

 

Men pigen lod sig heldigvis ikke lokke. Hun har fået indprentet hjemmefra, at man ikke skal gå med fremmede. Så de to mænd måtte køre igen med uforrettet sag.

 

Pigens mor, Margit Brix, skrev samme dag om optrinnet på Facebook:

 

”Vores 11-årige datter har i dag haft en noget grim oplevelse på vej hjem fra skoleidræt i Arena Midt. Ved Hasselvej/Gran Allé kontaktes hun ved 15-tiden af 2 udenlandske mænd i en sølvgrå bil a la en Berlingo. Hun tilbydes et lift efter slikkepinde og opfordres til at lade cyklen stå, indtil de kommer retur igen. Hun afviser dem og skynder sig hjem. Bange og ked af det.”

 

Pigen og hendes mor har afgivet forklaring til politiet.

 

Tilliden undergraves

Der skete ikke pigen noget, kan man sige. Men det gjorde der så alligevel. Der er i hvert fald en risiko for, at hun er blevet lidt mere utryg, når hun færdes rundt på gader og veje på egen hånd.

 

Med oplevelser som disse kan en vagtsomhed snige sig ind i et samfund, som ellers har tradition for en meget høj tillid mellem mennesker.

 

Flere og flere af den slags episoder dukker op herhjemme. Det er i sig selv ubehageligt.

 

Men det kunne være gået helt galt, hvis datteren ikke havde været godt opdraget til ikke at gå med fremmede.

Læs også
Afrikansk migrant begik groft sexoverfald på 14-årig pige – så tog hun en udspekuleret hævn

 

De kan selv æde deres fem forbandede slikkepinde, kan de.

 

Signalement

Politiet i Silkeborg er i gang med at undersøge sagen.

 

De to mænd beskrives som sydlandsk udseende. Begge omkring de 50 år. Manden, der kørte bilen, havde mørkt tøj på. De talte begge med accent.

 

http://mja.dk/artikel/mnd-forsgte-at-lokke-lille-pige-ind-i-bil

 

http://lokalavisen.dk/sydlandske-maend-efterlyses—lokkede-11-aarig-pige-kom-ind-i-bilen-saa-faar-du-fem-slikkepinde-/20161102/artikler/161109823/1266

 

Læs også
Lille pige med anden etnisk baggrund blev brugt til at begå tricktyveri mod ældre kvinde i hendes hjem

 

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…