Nu uddeles der “baderegler” til mandlige ‘flygtninge’ i tyske svømmehaller

I Tyskland har man oplevet mange episoder hvor muslimske mænd har krænket piger og kvinder i offentlige svømmehaller. Derfor har myndighederne i Munchen fået lavet nogle tegneserielignende plakter og foldere som man nu deler ud til mandlige muslimske badegæster.

 

Billederne viser tydeligt hvilke regler som gælder i svømmebadet, og der følger en lille tekst med hver regel som er udfærdiget på flere sprog, herunder arabisk, fransk, pasto og somalisk.

 

 

En offentlig svømmehal i Bornheim i det vestlige Tyskland har ellers forbudt mandlige flygtninge over 18 år adgang til svømmebadet.

 

Det sker efter, at flere mænd fra tre  nærliggende flygtninge-center har udøvet seksuel chikane mod andre badegæster.

 

Forbuddet blev pålagt af de lokale myndigheder efter klager fra en række beboere og ansatte i svømmebadet. Flygtningenes adfærd beskrives som “chauvinistisk”, men det vurderes ikke at den pågældende adfærd er kriminel.

 

En borger Bülent Şengül besøger ofte svømmebadet, han mener det er vigtigt, at de fremmede med det samme får at vide, hvad man forventer af dem i Tyskland.

 

”Jeg mener, at det er utilstedeligt og vi kan ikke tolerere det. Man er nød til at handle på det og vise dem, at sådan fungerer det ikke her, de er nød til at forstå fra første dag, at sådan gør man ikke her,” siger han.

 

En forskræmt ældre anonym kvinde er enig:

 

”Hvis de opfører sig dårligt, så må de tage konsekvenserne. Men jeg har ikke set noget og jeg ved ingenting,” siger hun.

 

Læs også
Nye tal viser, at antallet af voldtægter stiger, og asylansøgere bliver dømt for vold i stor stil – men indbrud falder

De to modne borgere mener altså, at myndighederne har handlet rigtigt. Det skal have konsekvenser hvis flygtningene udsætter svømmebadets brugere for seksuelle krænkelser. De skal lære, at sådan gør man ikke.

 

En ung kvinde Claudia Hoepfner, som også benytter svømmebadet siger:

 

”For mig er det næsten umuligt at forstå, fordi jeg tror, ​​at alle skal have mulighed for at nyde deres fritid, især efter at man er flygter fra sit land, hvor de havde problemer. Hvis jeg var en af ​​dem, ville jeg gerne have mulighed for at komme her og slappe af, have det sjovt og nyde sin hobby.”

 

Seksuel chikane og voldtægt, begået af flygtninge og migranter fra især muslimske lande er på det nærmeste eksploderet i Tyskland.

 

Efter begivenhederne i flere byer nytårsnat, hvor store grupper af ikke-etnisk tyske mænd overfaldt flere hundrede kvinder og udsatte dem for seksuel chikane og voldtægt, ser flere og flere borgere sig nødsaget til at stå frem.

 

Svømmebadets reaktion på den seksuelle chikane som de fremmede mænd udøver spejler hvordan almindelige tyskere mener den fremmede kultur skal håndteres, med konsekvens og sanktioner. Nu bliver det så spændende at se hvor lang tid der går inden svømmebadet åbner dørene for de fremmede mænd igen.

 

Læs også
Undgå sexoverfald på kirkegården – tysk avis formidler råd til kvinder

Ikke overraskende fremkaldte forbuddet en sand shitstorm mod myndighederne, så nu er det allerede ophævet igen.

 

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…